Огњен Стјепановић облачи дрес Фамоса

14.06.2023. 21:07
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фамос из Војковића договорио је прво појачање за нову сезону Прве лиге Републике Српске, потврђено је за портал "Спорт ДЦ".

Дрес "моториста" задужиће Огњен Стјепановић,  двадесетчетверогодишњи крилни нападач добро познат љубитељима прволигашког фудбала.

Стјепановић је у посљедњој полусезони носио дрес Будућности из Пилице, а прије тога је играо за Звијезду 09, зворничку Дрину, сарајевски Жељезничар и Олимпик, те кратко и за Бродарац.

Најбоље парије пружао је у сезони 2020/21. у дресу Звијезде 09, када је био један од најбољих играча Прве лиге и то га је препоручило Жељезничару, али се на Грбавици није наметнуо, па се вратио у Дрину, а онда и у Звијезду 09.

Фамос, подсјећамо, још увијек чека и именовање новог тренера након што је и дефинитивно потврђено да Миломир Шешлија неће остати на клупи "моториста".

Коментари 0
Повезане вијести
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Најчитаније
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    21h 43m
    1
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    17h 38m
    6
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    14h 8m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    2h 19m
    0
  • Лов газда са Јадрана не престаје
    13h 17m
    1