ОО СДС ИНС: Пензионери и борци да продају кукуруз док се Ћосић разбацује новцем

21.08.2020. 19:04
4
ИЗВОР: Катера

Саопштење за јавност Општинског одбора Српске демократске странке Источно Ново Сарајево.

Текст преносимо у цјелости.

- Срећа за Источно Ново Сарајево је то што се садашњи начелник Љубиша Ћосић кандидовао за градоначелника Источног Сарајева па тако више неће бити начелник наше општине. Још је већа срећа што, по свим истраживањима, неће побиједити у трци за градоначелника Источно Сарајево, већ ће то бити Мирослав Лучић, кандидат Српске демократске странке.

Како је бивши начелник радио у Источном Новом Сарајеву најбоље показује чињеница да је уз помпу, као да је отворен ауто-пут Добој - Бијељина, отворена пријеко потребна Дечанска улица. И све је то лијепо, али остаје горак укус у устима од цијене која је плаћена за то.

Званично, 1.15 километара Дечанске улице коштало је 1.550.000 KM. Навешћемо један примјер, изградња пута Лукавица - Загони - Јасик у дужини од 16 километара коштала је 14 милиона КМ. Како су тада званичници објавили у овај путни правац је уграђено 400.000 кубика ископа, 100.000 кубика насипа и око 40.000 кубика асфалта. Да је Дечанска улица преплаћена може да послужи податак, да у Србији километар ауто-пута кроз Војводину кошта од 2 до 3 милиона КМ.

Позивамо сада већ бившег начелника Источног Новог Сарајева да грађанима општине објасни како је могуће да километар пута кроз планине коштао 875.000 КМ, а улица у равном Источном Новом Сарајеву 1.3 милиона КМ?

Лицемјерно је разбацивати се општинским новцем, док се у истом тренутку предлаже пензионерима да на улици продају кукуруз како би побољшали своје лоше финансијско стање. -

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Perica 23.08.2020. 16:43
    U sds sve paćenici i narkomani
  • Generic placeholder image
    DJOLE 23.08.2020. 14:32
    Nazalost nemaju na cemu da grade politicku kampanju pa spominju preplacenost, a to naravno ne mora direktno da zavisi od terena, kako oni gore navode, vec moze biti i do firmi koje to rade pa cak i do kvalitete rada.
  • Generic placeholder image
    Cober 23.08.2020. 11:57
    Čovek se ugradio,ima malu platu,i šarcu malo dao
  • Generic placeholder image
    Milos Veliki 22.08.2020. 22:01
    Mislim da se SDS ovaj put pokazao kao prilicna neznaliza. Naime, nije isto praviti put na Trebevicu i u urbanoj zoni sa svom potrebnom drugom infrastrukturom (kanalizacija, opticki kablovi, itd.). Ovo je samo da malo nesto napisu i zamajavaju narod.
Повезане вијести
Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО) Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    15h 31m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    14h 47m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    12h 3m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    10h 25m
    0
  • Данас Марковдан
    19h 13m
    0