ОО СДС Трново: Пресијецање заставе Српске вандалски чин

15.08.2020. 12:29
0
ИЗВОР: Катера

Јуче је у Трнову свечано отворена фискултурна сала у ОШ „Свети Сава“. Потез за похвалу, уз питање зашто општинска власт није раније реаговала и обновила стару фискултурну салу, умјесто да чека да се сруши под снијегом. Но, једна ствар је наше суграђане забољела много више од тога што нас се из Бањалуке сјете само пред изборе, наводе у саопштењу из Општинског одбора СДС-а Трново.

Салу су отворили предсједник Владе Републике Српске и тренутни начелник општине Трново и то свечаним пресјецањем заставе Републике Српске.

Сјећи заставу Републике Српске у Трнову, које је друга општина у РС по броју жртава у односу на број становника, макар и на свечаности као што је отварање фискултурне сале, у најмању руку је непристојан потез који буди врло непријатне емоције. Борци Трнова, али и сви други мjештани наше општине, згрожени су оваквим поступком, сматрају из Општинског одбора ове странке.

Како наводе у саопштењу, захтијевају да се одговорни за овај вандалски чин најоштрије казне, а од предсједника Владе очекују извињење свим грађанима Трнова и Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    16h 26m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    15h 42m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    12h 58m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    11h 20m
    0
  • Данас Марковдан
    20h 8m
    0