Општина Источна Илиџа организује свечану подјелу новогодишњих пакетића

12.12.2022. 13:10
0
ИЗВОР: katera.news

Из општине Источна Илиџа обавјештавају да ће у четвртак, 15. децембра 2022. године у јутарњим часовима бити организована подјела пакетића дјеци у предшколским установама „Нова радост“, „Машин свијет“ и „Игра ми је храна“.

Истог дана ће од 17.00 часова у Спортској сали у Касиндолу бити уприличена подјела пакетића дјеци која не похађају предшколске установе, а узраста су до 5 година.

Као и претходне године, глумац Дјечијег позоришта Републике Српске Саша Терзић ће обрадовати малишане приказом Светог Николе, а кочије којима ће се провести улицама нове општине употпуниће славски доживљај Никољдана.

Сва дјеца која не преузму пакетиће у Спортској сали у Касиндолу моћи ће то учинити у просторијама Црвеног крста Источна Илиџа у Улици Иве Андрића, на Добрињи 4 од петка, 16. децембра 2022. године, у периоду од 9.00 до 13.00 часова.

Потребно је да родитељи на додјелу пакетића или приликом преузимања истих у просторијама Црвеног крста понесу на увид здравствену књижицу или родни лист дјетета. За дјецу у предшколским установама идентификациони документи нису потребни, навели су из ове општине.

Коментари 0
Повезане вијести
Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи
Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице” Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    19h 9m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    19h 16m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    15h 58m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    10h 36m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    11h 8m
    0