Општина Источно Ново Сарајево организује Божићну академију

27.12.2021. 16:19
0
ИЗВОР: Катера
Општина Источно Ново Сарајево организоваће у сарадњи са Српском православном црквом (СПЦ), односно Митрополијом дабробосанском прву свечану Божићну академију 4. јануара 2022. године, уз благослов митрополита Хризостома.
 
Начелник општине Јован Катић је на својој званичној "Фејсбук" страници написао да ће на Божићној академији наступити хор СПД "Слога" из Сарајева, као и да ће бесједу говорити игуман манастира Свете Тројице у Озерковићима отац Георгије Станковић.
 
- Божићну академију, уз Божију помоћ, први пут организујемо и као једну од првих активности обиљежавања 30 година општине Источно Ново Сарајево и желимо да академија прерасте у једну од најљепших традиција наше општине и града - навео је Катић.
 
Осим академије, разговарали су и о прослави Дана Републике, када ће у овој општини развити најдужу заставу у Европи, заставу Републике Српске.
 
Катић је позвао све суграђане да им се придруже и да, метар по метар, развију заставу Матице.
Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Катић: Највећи мирнодопски егзодус једног народа Катић: Највећи мирнодопски егзодус једног народа
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    4h 11m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    11h 17m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    9h 44m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    5h 26m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    11h 36m
    0