Оптужени пререзао себи врат, хитно збринут

20.11.2019. 11:39
0
ИЗВОР: Tanjug

У току суђења у случају познатом као “ваљевска група” пред Специјалним судом у Београду оптужени Зоран Јеличић пререзао је себи врат пред свима у судници, преносе медији.

У Хитној помоћи кажу за Танјуг да он није пребачен на Ургентни центар и да му је за сада помоћ пружена у амбуланти у судској згради.

Он се наводно јавио за ријеч, изашао за судску говорницу, и уз ријечи “Сада ћу да се убијем пред свима” из џепа извадио оштар предмет и пререзао себи врат.

Из суда и тужилаштва још нема потврде ових информација.

“Ваљевска група” похашена је 2009. године у великој акцији полиције због низа кривичних дела а првостепеено суђење им је и даље у току.

Припадници ове групе се терете за тешка убиства, злочиначко удруживање, недозвољеног држања оружја и експлозивних материја, изнуда и наношења лаких и тешких телесних повреда, и изнуде новца.

Тада су лишени слободе Милан Лазаревић, Зоран Јеличић, Милан Милијановић, Небојша Голоскоковић, Александар Павловић, Дејан Велимировић, Мирко Лазаревић, Марко Милицковиц и Александар Бошковиц.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечак пао кроз прозор основне школе Дјечак пао кроз прозор основне школе
Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати
Уништен Ђоковићев мурал у Београду Уништен Ђоковићев мурал у Београду
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    12h 7m
    0
  • Слани мафини
    21h 28m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    23h 23m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    21h 17m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    15h 46m
    3