Ослобођен главни осумњичени за убиство младог Грка

22.08.2023. 19:54
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Прије двије недјеље десила се несрећа у Грчкој када је Михалис Кацурис, навијач АЕК, избоден на смрт у тучи домаћих и хулигана Динама из Загреба. Процес је у току, а посљедња информација говори да је човјек који је гласио за главног осумњиченог пуштен на слободу.

У једном моменту су грчки портали објавили да убица није Хрват, већ навијач Панатинаикоса, клуба који је у братским односима са Динамом.

Ипак, сада се све промијенило и суђењем је утврђено да Грк уопште није ни био у Атини тог кобног дана, те је пуштен на слободу. Он се тог понедјељка налазио у Кефалонији, а не у главном граду, и зато је ослобођен оптужби.

Притом, истражитељ и тужилац се нису сложили да ли поменутом навијачу треба да се ограничи кретање, јер један сматра да за тим нема никаквих потреба када је утврђена невиност, док је други другачијег мишљења – наводи се.

Још увек није расвијетљен случај и све већи притисак јавности је да се пронађе убица Кацуриса, те су се надлежни органи и врх две државе, Грчке и Хрватске, укључио у овај случај, пише Телеграф.

Коментари 0
Повезане вијести
Сахарска прашина прекрила Атину и друге градове Сахарска прашина прекрила Атину и друге градове
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    7h 46m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 30m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    22h 43m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    18h 57m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    23h 49m
    0