Отварање најдужег планинског боба у региону

15.08.2019. 09:03
0
ИЗВОР: Срна

На Јахорини ће данас бити свечано отворен најдужи планински боб у региону, најављено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Свечано отварање ће бити одржано у новом објекту поред вјештачког језера, у непосредној близини силазне станице шестосједа Пољице.

Олимпијски центар „Јахорина“ истиче да се планским инвестицијама жели позиционирати на мапи најпожељнијих туристичких дестинација југоисточне Европе и када је љетна туристичка сезона.

Изградња ове највеће љетне, адреналинске, атракције, планинског боба на шинама чија је дужина 2.500 метара, уједно и највећег у овом дијелу Балкана, је само један од сегмената успјешне стратегије, навели су из овог центра.

Према програму, у 14.30 часова предвиђено је окупљање учесника на платоу Пољице и организовани одлазак шестосједом до врха, у 15.00 часова окупљање учесника на полазу боба на шинама /поред вјештачког језера/, у 15.15 часова програм свечаног отварања и конференција за медије којој ће, осим високих званичника, присуствовати директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић и предсједник Надзорног одбора Недељко Елек.

Потом ће у 16.00 часова на платоу Пољице почети концерт естрадне умјетнице Ане Кокић.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 16m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 34m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 1m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    17h 49m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 10m
    0