Отворен конкурс за овогодишње стипендије компаније м:тел

15.11.2023. 14:16
0
ИЗВОР: katera.news

И ове године компанија м:тел расписује конкурс за додјелу 15 студентских стипендија као подршку развоју и образовању будућих професионалаца, а коју континуирано пружа више од једне деценије. На конкурс се могу пријавити студенти електротехничких факултета у Бањалуци, Источном Сарајеву, Тузли и студенти Природно-математичког факултета у Бањалуци.

Услови пријаве још од прошле године измијењени су и олакшани, па тако при избору стипендиста не постоји задати просјек оцјена који се вреднује, него ће предност имати студенти са вишом просјечном оцјеном и мањим бројем обновљених година студија.

- Студенти који постану м:стипендисти ће добијати новчани износ до краја првог циклуса студија уколико редовно испуњавају студентске обавезе. Мјесечни износ стипендије износиће 400 КМ за студенте смјера Телекомуникације на Електротехничком факултету Универзитета у Бањалуци и 300 КМ за остале студенте наведених факултета и смјерова у конкурсу - наводе из м:тел-а.

Такође, и ове године истичу се погодности које компанија нуди за стипендисте попут могућности обављања стручне праксе, могућност плаћеног смјештаја за студенте из других градова током обављања праксе, као и могућност запослења у компанији по завршетку факултета. Поред новчаног дијела стипендије, све ово су додатне активности којим компанија подржава перспективне младе студенте и пружа им могућност професионалног развоја.

Рок за подношење пријава је до 15. децембра 2023. године. Више детаља и информација студенти могу пронаћи на сајту www.mtel.ba/Stipendije, а за додатна питања ту је и е-маил адреса: stipendija@mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Apple MacBook лаптопи у m:tel понуди Apple MacBook лаптопи у m:tel понуди
Право мјесто за избор вашег новог телефона - Бесплатна достава до ваших врата Право мјесто за избор вашег новог телефона - Бесплатна достава до ваших врата
Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење
Најчитаније
 • Пукао рингишпил у Палама
  11h 4m
  1
 • Једногодишњaк у критичном стању након незгоде на зип-лајну
  23h 43m
  1
 • У закључаном стану пронађена мртва браћа
  15h 11m
  0
 • Регистрована козја куга, уништено око 2.500 животиња
  13h 10m
  0
 • Како сам заборавио рођено дијете: Потресна прича оца чији је син умро у колима
  21h 37m
  0