Отворен конкурс за овогодишње стипендије компаније м:тел

15.11.2023. 14:16
0
ИЗВОР: katera.news

И ове године компанија м:тел расписује конкурс за додјелу 15 студентских стипендија као подршку развоју и образовању будућих професионалаца, а коју континуирано пружа више од једне деценије. На конкурс се могу пријавити студенти електротехничких факултета у Бањалуци, Источном Сарајеву, Тузли и студенти Природно-математичког факултета у Бањалуци.

Услови пријаве још од прошле године измијењени су и олакшани, па тако при избору стипендиста не постоји задати просјек оцјена који се вреднује, него ће предност имати студенти са вишом просјечном оцјеном и мањим бројем обновљених година студија.

- Студенти који постану м:стипендисти ће добијати новчани износ до краја првог циклуса студија уколико редовно испуњавају студентске обавезе. Мјесечни износ стипендије износиће 400 КМ за студенте смјера Телекомуникације на Електротехничком факултету Универзитета у Бањалуци и 300 КМ за остале студенте наведених факултета и смјерова у конкурсу - наводе из м:тел-а.

Такође, и ове године истичу се погодности које компанија нуди за стипендисте попут могућности обављања стручне праксе, могућност плаћеног смјештаја за студенте из других градова током обављања праксе, као и могућност запослења у компанији по завршетку факултета. Поред новчаног дијела стипендије, све ово су додатне активности којим компанија подржава перспективне младе студенте и пружа им могућност професионалног развоја.

Рок за подношење пријава је до 15. децембра 2023. године. Више детаља и информација студенти могу пронаћи на сајту www.mtel.ba/Stipendije, а за додатна питања ту је и е-маил адреса: stipendija@mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Триван: Успешност м:тел-а кључна је за раст целе привреде Триван: Успешност м:тел-а кључна је за раст целе привреде
Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у
Врхунски Galaxy преклопни телефони са паметним сатом на поклон Врхунски Galaxy преклопни телефони са паметним сатом на поклон
Најчитаније
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  13h 43m
  2
 • Земљотрес у БиХ
  5h 34m
  0
 • Зашто је добро пити воду с ђумбиром и лимуном
  7h 25m
  0
 • Портал Катера вам доноси текстове о настанку и развоју Српског Сарајева
  10h 55m
  6
 • На кошаркашкој утакмици скупљено 3.420 КМ за помоћ породици Тодоровић са Пала
  13h 33m
  0