Отворен пословни објекат вриједан 2,5 милиона КМ

02.09.2019. 20:48
0
ИЗВОР: Срна

Начелник општине Соколац Милован Бјелица и власник компаније – Оногошт -  Миломир Ногоштић свечано су данас отворили нову управно-пословну зграду ове компаније на Сокоцу вриједну 2,5 милиона КМ.

Бјелица је рекао да је ова компанија један од стубова и истински камен темељац новог, модерног идентитета Сокоца. 

- Соколац се мијењао са сваким пословним успјехом `Оногошта`, а сада и `Инвест градње`, побољшавао и добијао ново лице - , нагласио је Бјелица. 

Он је увјерен да ће и убудуће локална управа и – Оногошт -  креирати бољи привредни и животни амбијент на Сокоцу, али и у широј регији, те да ће компанија бити дио планираних пројеката од посебне важности за општину. 

Власник компаније Миломир Ногоштић рекао је новинарима да је отворен 21. објекат – Оногошта - и да је ово пословни, за разлику од 20 раније отворених, који су трговински објекти. 

Он је навео да је изграђена пословна зграда са продајним простором, уз магацински простор са гаражом. 

- Површина објекта је скоро 2.000 метара квадратних, пословна зграда са продајним простором је око 1.000 метара квадратних, а магацин са гаражом око 1.500 метара квадратних. Инвестиција је коштала 2,5 милиона КМ - , рекао је Ногоштић. 

Он је нагласио да компанију преузима нови менаџмент, нова генерација – Оногошта - која се у протекле двије године доказала изградњом овог управно-пословног објекта за којим се указала велика потреба након двадесеттрогодишњег развоја компаније. 

Фирма – Оногошт -  је почела са радом 1996. године на Сокоцу отварањем мале породичне трговине, а данас у њихових 20 продајних објеката ради 180 радника. 

У оквиру ове компаније раде двије фирме – Инпут - у Београду и на Сокоцу и партнерска фирма  - Инвест градња - на Сокоцу која се бави дрвопрерадом.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“ Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“
Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка
Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    23h 19m
    1
  • Партизан мијења име!
    16h 1m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 34m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    18h 8m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 53m
    3