Пакети помоћи уручени обданишту у Сокоцу

31.03.2021. 12:56
0
ИЗВОР: оpstinasokolac.net

Регионална организација Црвеног крста у сарадњи са Међународном невладином хуманитарном организацијом „АДРА“ обезбиједила је двадесет пакетића помоћи за најмлађе суграђане општине Пале, који су јуче донирани Установи за предшколско васпитање и образовање ове општине.

Хуманитарну помоћ поменутој установи уручио је волонтер Црвеног крста Драженко Вукојичић, који се више од тридесет година бави хуманитарним радом и кроз разне акције помаже својим суграђанима.

– Кроз свој волонтерски рад у Црвеном крсту трудим се да помогнем својим суграђанима. Данашња донација је скроман знак пажње којим желимо да обрадујемо наше најмлађе суграђане, као и да подржимо рад Установе за предшколско васпитање и образовање која је јако битна за све нас који живимо у Сокоцу. Велика част и задовољство је бавити се хуманитарним радом и помагати онима којима је помоћ најпотребнија, рекао је Вукојичић.

Вукојичић је додао да се у донираним пакетићима налази школски прибор, играчке и одјевни предмети.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 50m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    16h 25m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    2h 24m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 33m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    51m
    0