Пале: Активан намјенски рачун за прикупљање помоћи

30.03.2020. 11:03
0
ИЗВОР: Srna

Од данас је активан намјенски рачун за прикупљање помоћи за набавку медицинске опреме и помоћ социјално угроженим лицима на територији општине Пале, који ће представљати својеврстан фонд на који ће бити уплаћена одређена средстава из општинског буџета, као и добровољне донације овдашњих привредника, јавних предузећа и грађана који имају могућност и жељу да личним прилозима подрже ову акцију.

-Позивамо привреднике са подручја општине Пале, грађане који су у могућности, нашу дијаспору и све оне који то желе да одвоје дио сопствених средстава у хуманитарне сврхе и да заједнички подржимо ову акцију која има за циљ да помогне нашим суграђанима који су у стању социјалне потребе- саопштено је из општинског Штаба за ванредне ситуације.

Из Штаба су навели да им је жеља да се обезбиједе средства за набавку недостајуће медицинске опреме која би олакшала посао цјелокупном кадру Дома здравља у Палама, чија управа и сви упосленици ових дана беспоштедно проводе све активности којима се штити јавно здравље на подручју локалне заједнице.

Сви који то желе, новац могу уплатити на рачуна за посебне намјене, отворен код NLB Банке 562-012-81187733-22, сврха уплате - помоћ за набавку медицинске опреме и социјално угроженим лицима, саопштено је из општинског Штаба за ванредне ситуације.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    20h 31m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    18h 33m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    17h 26m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    17h 31m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    16h 34m
    1