Пале домаћин четвртог „Свесрпског купа“: Шлаг на крају рукометне године!

14.11.2019. 14:33
0
ИЗВОР: Мондо

Предсједник Рукометног савеза Босне и Херцеговине Маринко Умичевић и члан Управног одбора РС Републике Српске Владимир Бранковић најавили су у сриједу да ће четврти по реду „Свесрпски куп“ бити одржан у Палама 21. и 22. децембра.

На конфреренцији за штампу у просторијама РС РС у Бањалуци, саопштено је да ће четврти по реду „Свесрпски куп“ бити одржан у Палама 21. и 22. новембра и да ће као представници Српске учестовати бањалучки Борац м:тел и Слога из Добоја, док ће боје Србије бранити шабачка Металопластика и Војводина из Новог Сада.

-Договорено је да полуфинале играју екипе из Српске, а у другом да се састану тимови из Србије, како би добили прилику да се боримо за трофеј. Припремљене су и медаље и надамо се да ће све бити на изузетно високом нивоу - рекао је Умичевић.
Више појединости рекао је директор Борца м:тел Владимир Бранковић.

-Обавили смо састанак са предсједником РС Србије Божидаром Ђурковићем и договорили појединости турнира у Палама. То ће бити шлаг на крају рукометне године. Наступиће добојска Слога, Борац м:тел из РС, а из Србије ће доћи новосадска Војводина и Металопластика из Шапца. Биће то лијеп рукометни викенд, а мимо спортског дијела, направићемо и сједнице два Управна одбора да видимо шта Србија може да нам помогне. Покренули смо то питање, РС Србије је обећао помоћ у лоптама и другим реквизитима, видјећемо на састанку шта и како могу да нам помогну с обзиром да доста јуниорских и кадетских репрезентативаца Србије долази из Српске. А да би их било још више у будућности, требају нас подржати односно оне слабије рукометно неразвијеније општине - истакао је Бранковић.

Организатор „Свесрпског купа“ је Славија из Источног Сарајава, а покровитељ предсједница Српске Жељка Цвијановић.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    20h 55m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    18h 57m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    17h 50m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    17h 55m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    16h 58m
    1