Пале домаћин финала турнира за јуниорке у одбојци

15.05.2021. 10:45
0
ИЗВОР: СРНА

У Спортско-пословном центру "Пеки" на Палама данас и сутра ће бити одржано финале турнира за јуниорке у одбојци, на којем ће учествовати четири екипе из Републике Српске.

На турниру ће учествовати екипе женских одбојкашких клубова "Јахорина" са Пала, "Гацко", те "Јединство" из Брчког, као и бијељинског Одбојкашког клуба "Либеро".

Предсједник Женског одбојкашког клуба "Јахорина" са Пала Бранислав Благојевић рекао је Срни да је овај клуб добио прилику за организацију значајног републичког такмичења путем јавног конкурса Одбојкашког савеза Српске.

- Заслужили смо организацију овога такмичења добрим радом руководства, али и цијелог Клуба. Ово је потврда нашег доброг рада са млађим селекцијама. Ми смо један одлично организован клуб. Имамо 70 одбојкашица разног узраста и свуда постижемо добре резултате -  истакао је Благојевић.

Он је додао да је сам пласман међу четири најбоље екипе у Републици Српској, од укупно 80 регистрованих, најбољи резултат.

Благојевић је нагласио да ће одбојкашке екипе које учествују на Јуниорском првенству Републике Српске бити смјештене у студентским домовима на Палама, те да ће такмичење бити одржано уз поштовање свих епидемиолошких мјера које је препоручио Институт за јавно здравство Српске, као и ресорно министарство.

- То се, прије свега, односи на публику јер ће утакмице бити игране без гледалаца. Биће присутна само службена лица која учествују у такмичењу -  навео је Благојевић.

Он је истакао да ће двије првопласиране екипе 22. и 23. маја учествовати на такмичењу за јуниорског Првака БиХ, на коме ће се такмичити по двије екипе из Федерације БиХ и Републике Српске.

Покровитељ је Одбојкашки савез Републике Српске, а турнир је уврштен у календар такмичења овога Савеза.

Данас у 14.00 часова састају се "Јахорина" и "Гацко", у 16.30 часова "Јединство" и "Гацко" и у 19.00 часова "Либеро" и "Јахорина".

Сутра се играју утакмице "Либеро" - "Гацко" од 10.00 часова, "Јединство" - "Либеро" од 12.30 часова и "Јахорина" - "Јединство" од 15.00 часова. 

Коментари 0
Повезане вијести
Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију
Спорт важан за одрастање дјеце Спорт важан за одрастање дјеце
Помоћи предузетницима да се лакше носе са изазовима економских криза (ФОТО) Помоћи предузетницима да се лакше носе са изазовима економских криза (ФОТО)
Најчитаније
 • Преминуо Веселин Пукета
  4h 42m
  1
 • Ученик, који је измакао столицу професорици, покушао да се убије
  5h 46m
  0
 • Оштећења на аутобусу нису од ватреног оружја
  21h 1m
  0
 • Рецепт за посну сарму
  7h 30m
  1
 • Осумњичени за брутално убиство младића предат Тужилаштву
  21h 20m
  1