Пале: Отворен фото-конкурс

11.05.2020. 11:01
0
ИЗВОР: СРНА

Туристичка организација паљанске општине позвала је љубитеље природе, туризма и фотографије да се до 25. маја пријаве на наградни фото-конкурс "Прољеће на Палама".

Побједника фото-конкурса очекује награда од 200 КМ, друго мјесто је 100 КМ, а треће 50 КМ.

Из Туристичке организације Пале саопштено је да је циљ фото-конкурса промоција љепота општине Пале у прољећном периоду.

- Пале имају веома развијен зимски туризам, љетни туризам који је у успону, па смо смо одлучили да тему овог фото-конкурса посветимо прољећу - наводе из ове организације.

Фотографије могу бити професионалне или аматерске, а на њима у складу са темом могу бити представљени туристички садржаји, природне љепоте, као и урбана средина.

У саопштењу се додаје да фотографије морају бити ауторске, могу се доставити три фотографије по аутору, могу бити црно-бијеле, у боји или обрађене у неком од програма за обраду фотографија, те искључиво у дигиталној форми у јпг-јпег формату.

Максимална величина фотографије може бити пет мегабајта.

Пријаве на конкурс треба да укључују - име и презиме аутора фотографије, назив фотографије, кратак опис фотографије /шта се на њој налази, локација гдје је снимљена/, као и контакт аутора - број телефона, мејл и адреса становања.

Фотографије терба послати на мејл адресу: info@toopale.com или на "Фејсбук" страницу Туристичка организација општине Пале са назнаком "Пријава на фото конкурс".

Пристигле фотографије биће објављене на званичној "Фејсбук" страници Туристичке организације општине Пале 25. маја, гласање лајковима трајаће до 31. маја до 12.00 часова, а побједничке фотографије биће проглашене 1. јуна у 12.00 часова.

- Покушаји злоупотребе или нерегуларног придобијања лајк гласова путем аутокликер апликација биће унапријед заустављени и пријављени надлежним органима - саопштено је паљанске Туристичке организације. 

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    6h 41m
    6
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    20h 23m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    19h 51m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    18h 42m
    0
  • Младић избоден ножем у парку!
    22h 45m
    0