Пале: Паљанин преварио више лица за преко 700.000 КМ

26.06.2020. 11:58
0
ИЗВОР: Катера

На редакцију портала Kатера стигла је информација да је лице М. Л, настањено на територији општине Пале, извршило превару према више лица. 

Наиме, поменуто лице се бави трговином аутомобилима и превара се односи на лажну продају аутомобила, комбија и камиона. 

С обзиром на стање са пандемијом KOVID19 и отежану могућност увоза моторних возила из европских земаља, лице М. Л. се представљало као особа које у тренутним околностима може увести аутомобиле у Босну и Херцеговину. Потенцијални купци су уплаћивали новац на рачун његове фирме и чекали да аутомобил стигне у БиХ.

У посљедње вријеме је активно нудио увоз различитих аутомобила и за различите намјене, по веома повољним цијенама. У тренутку када је на свом рачуну имао више од 700.000 KМ, М. Л. је нестао из БиХ. Јуче је, наиме, пронађено опроштајно писмо у којем је М. Л. написао да не може да поднесе притисак и да одлази на пут без повратка.

Kако сазнајемо М.Л. је посљедњих дана аутомобиле које је већ увезао продавао по изузетно повољним цијенама и успио је све аутомобиле са свог плаца да распрода. Такође, из поузданих извора, сазнајемо да је поменуто лице посљедњих дана тражило начин да пређе границе и отпутује ван Босне и Херцеговине.

Катера је контактирала Полицијску управу Источно Сарајево чији представници су нам саопштили да још увијек немају званичних информација о овом случају.

Упозоравамо грађане да буду опрезни у оваквим ситуацијама, јер је у овом случају превару извршило лице које је у свом окружењу добро познато, што је код потенцијалних купаца улијевало повјерење.

Коментари 0
Повезане вијести
У судару учествовала четири возила, заустављен саобраћај У судару учествовала четири возила, заустављен саобраћај
Којић: Славићемо побједу Пала које ће 6. октобрa рећи не сили и уцјенама Којић: Славићемо побједу Пала које ће 6. октобрa рећи не сили и уцјенама
Управа за индиректно опорезивање БиХ за најам возила даје 5,9 милиона КМ Управа за индиректно опорезивање БиХ за најам возила даје 5,9 милиона КМ
Најчитаније
  • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
    8h 12m
    5
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    6h 3m
    0
  • Којић: Славићемо побједу Пала које ће 6. октобрa рећи не сили и уцјенама
    4h 14m
    7
  • Све здравствене користи кестена
    8h 2m
    0
  • Метеоролози објавили какво нас вријеме чека ове седмице
    20h 25m
    0