Pale: Paljanin prevario više lica za preko 700.000 KM

26.06.2020. 11:58
0
IZVOR: Katera

Na redakciju portala Katera stigla je informacija da je lice M. L, nastanjeno na teritoriji opštine Pale, izvršilo prevaru prema više lica. 

Naime, pomenuto lice se bavi trgovinom automobilima i prevara se odnosi na lažnu prodaju automobila, kombija i kamiona. 

S obzirom na stanje sa pandemijom KOVID19 i otežanu mogućnost uvoza motornih vozila iz evropskih zemalja, lice M. L. se predstavljalo kao osoba koje u trenutnim okolnostima može uvesti automobile u Bosnu i Hercegovinu. Potencijalni kupci su uplaćivali novac na račun njegove firme i čekali da automobil stigne u BiH.

U posljednje vrijeme je aktivno nudio uvoz različitih automobila i za različite namjene, po veoma povoljnim cijenama. U trenutku kada je na svom računu imao više od 700.000 KM, M. L. je nestao iz BiH. Juče je, naime, pronađeno oproštajno pismo u kojem je M. L. napisao da ne može da podnese pritisak i da odlazi na put bez povratka.

Kako saznajemo M.L. je posljednjih dana automobile koje je već uvezao prodavao po izuzetno povoljnim cijenama i uspio je sve automobile sa svog placa da rasproda. Takođe, iz pouzdanih izvora, saznajemo da je pomenuto lice posljednjih dana tražilo način da pređe granice i otputuje van Bosne i Hercegovine.

Katera je kontaktirala Policijsku upravu Istočno Sarajevo čiji predstavnici su nam saopštili da još uvijek nemaju zvaničnih informacija o ovom slučaju.

Upozoravamo građane da budu oprezni u ovakvim situacijama, jer je u ovom slučaju prevaru izvršilo lice koje je u svom okruženju dobro poznato, što je kod potencijalnih kupaca ulijevalo povjerenje.

Komentari 0
Povezane vijesti
U sudaru učestvovala četiri vozila, zaustavljen saobraćaj U sudaru učestvovala četiri vozila, zaustavljen saobraćaj
Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama
Uprava za indirektno oporezivanje BiH za najam vozila daje 5,9 miliona KM Uprava za indirektno oporezivanje BiH za najam vozila daje 5,9 miliona KM
Najčitanije
  • Kako je Miloš Obrenović tjerao muškarce da se žene
    10h 14m
    5
  • U sudaru učestvovala četiri vozila, zaustavljen saobraćaj
    2h 23m
    0
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    8h 5m
    0
  • Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama
    6h 16m
    16
  • Sve zdravstvene koristi kestena
    10h 4m
    0