Пале: Ухапшен осумњичени за убиство у Херцег Новом (ВИДЕО)

18.07.2020. 16:44
1
ИЗВОР: СРНА

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске ухапсили су Николу Ивовића из Црне Горе због постојања основа сумње да је 6. јуна прошле године у Херцег Новом убио Стефана Шаровића.

Начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Републике Српске Мирна Миљановић изјавила је да су припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске, радећи на расвјетљавању кривичних дијела тешких убистава у вези са организованим криминалом извршених на подручју Републике Српске и региона, ухапсили Николу Ивовића.

– За овим лицем је расписана међународна потјерница Интерпола Подгорица због наведеног кривичног дјела. Приликом лишавања слободе код Ивовића су пронађени документи Републике Словеније за које постоје основи сумње да су фалсификовани, као и мања количина опојне дроге марихуане – истакла је Миљановићева.

Она је нагласила да ће Ивовић, након криминалистичке обраде у просторијама Управе за организовани и тешки криминалитет у Бањалуци, бити предат у надлежност Тужилаштва БиХ и Суда БиХ ради процедуре екстрадиције за Црну Гору.

Миљановићева је подсјетила да су полицијски службеници ове управе 26. јуна прошле године на подручју општине Источна Илиџа, које покрива Полицијска управа Источно Сарајево, ухапсила Душана Шиља због постојања основа сумње да је заједно са Ивовићем учествовао у извршењу тешког убиства Стефана Шаровића.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Paja 20.07.2020. 08:05
    Ko su mu pomagači u Palama?
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    19h 30m
    7
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    20h 2m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    15h 13m
    0
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    51m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    20h 11m
    0