Пале: За упис до сада пријављена 52 првачића

16.04.2020. 10:14
0
ИЗВОР: СРНА

У Основној школи "Србија" на Палама до сада су за упис пријављена 52 будућа првачића, изјавила је психолог у овој школи Наташа Симовић.

Она је навела да у предстојећем периоду очекују још пријављене дјеце, те напоменула да је усљед епидемије вируса корона тестирање пролонгирано до даљег.

Симовићева је додала да је Министарство просвјете и културе Републике Српске свим школама упутило допис о начину поступања у вези са уписом дјеце у први разред који је истакнут на званичној веб страници школе www.ossrbijapale.org, као и на огласној плочи.

Она је рекла да родитељи дијете могу пријавити путем контакт телефон директора и психолога школе са пратећим подацима - име дјетета, име оца, презиме, датум рођења, адреса становања, те контакт телефон једног од родитеља.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    23h 29m
    1
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    4h 57m
    6
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    18h 7m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    18h 39m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    16h 58m
    0