Паљанин оштетио суграђане за више хиљада конвертибилних марака

29.06.2020. 14:57
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево запримили су више пријава кривичних дјела „Превара; Утаја и Фалификовање исправе“, од више лица с подручја Града Источно Сарајево, која су од лица М.Л. из Пала, оштећена за износ од више хиљада конвертибилних марака.

Лице Л.М. фалсификовало је купопродајне уговоре у циљу стицања противправне имовинске користи и туђих покретних ствари и лажним приказивањем чињеница, лица довело у заблуду, на начин да им је обећавало, куповину и увоз радних машина, путничких аутомобила и дијелова аутомобила, узимајући одређен износ новца за исте.

О свему је обавијештен тужилац Окржног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на проналаску лица Л.М. чији је нестанак пријављен, а за којим је расписана потрага, као и предузимање свих истражних мјера и радњи на расвјетљавању и документовању наведних кривичних дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    22h 31m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    8h 4m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    22h 41m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    8h 10m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    8h 8m
    0