Паљанин осумњичен за три кривична дјела

18.05.2023. 12:53
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Пала лишили су слободе лице иницијала М.Ћ. из Пала због сумње да је починио кривична дјела „Угрожавање сигурности“, „Оштећење и одузимање туђе ствари“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

- Лице се сумњичи да је дана, 17.05.2023. године, око 2.30 часова, у мјесту Сјетлина, општина Пале упутио пријетње по животи и тијело лицу из Рогатице, те истом оштетио путнички аутомобил наводи се у саопштењу Полицијске управе Источно Сарајево.

У саоштењу се даље додаје да је, на основу наредбе Основног суда Соколац, извршен претрес путничког аутомобила, куће и помоћних објеката које користи осумњичени.

- Том приликом пронађен је и одузет један ручни бацач, двије пушке, 33 комада матака и 9 комада патрона различитог калибра. Такође, током лишења од лица је привремнео одузето ватрено оружје-пиштољ – стоји у саопштењу.

Слика

У току је документовање предмета, након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево, против М.Ћ. бити поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    23h 49m
    0
  • Крађа у Палама
    22h 7m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    29m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 34m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 22m
    0