Паљанка Вања Вукојичић најбољи млади менаџер

18.02.2021. 11:01
0
ИЗВОР: najmenadzer.com

У хотелу "Холивуд" у Сарајеву синоћ је у 17 сати одржано четрдесетдруго проглашење "Европских Најменаџера" којем је, због здравствених мјера, осим награђених, присуствовало 20-так званица, између осталих, члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић, високи представник за БиХ Валентин Инцко и пет амбасадора сусједних земаља.

Иако су се организатори придржавали свих здравствених мјера, церемонија је била величанствена и увеличала све оне који су током протекле године, обиљежене короном и падом свјетске економије, успјели да одрже своје бизнисе и чак и напредују у послу.

Церемонију је отворио онлајн почасни члан УО Агенције Најменаџер, некадашњи предсједник Хрватске Стјепан Месић, а поздравни говор је одржао амбасадор Валентин Инцко, високи представник за БиХ, као и предсједник УО Пане Шкрбић.

Европски независни/неовисни жири је и овог пута прогласио ”Европску личност године”, између предсједника и премијера држава Југоисточне и средње Европе. Европска личност 2020. године је предсједник Републике Албаније, г. Илир Мета који је поздравио скуп видео-линком, док је "Личност године" између високих дужносника из Босне и Херцеговине, према мишљењу нашег Европског жирија, члан Предсједништва БиХ, г. Жељко Комшић, који се скупу обратио уживо.

Награда за науку припала проф. др Ивану Ђикићу, најбољи новинар Сенад Хаџифејзовић

Додјела специјалних награда и признања је, ради актуелности, почела наградама за медицину и науку те наградом за информирање. Награду за науку је добио проф. др Иван Ђикић, док је г. Сенад Хаџифејзовић проглашен за најбољег новинара. Истовремено је "ФЕЈС TВ" проглашена најбољом телевизијом.

Награду за најбољи радио добио је "РСГ Радио" и власник Аднан Османагић.

Европски најначелник општине Ибрахим Хаџибајрић

Европски најначелник општине, у конкуренцији 107 начелника из више држава, отишла је у руке одличном начелнику Општине Стари Град Сарајево, Ибрахиму Хаџибајрићу, због изузетних заслуга за развој Општине Стари Град, те за регионалну, културну и пријатељску сарадњу са другим општинама, градовима и државама.

Награде за Горана Јеврића, Вању Вукојичић и Алена Капковића

Из области водоснабдијевања награду је добио Регионални водовод Црна Гора чији се директор Горан Јеврић јавио видео-линком.

У области инвестиција, као најбоља млада менаџерица, проглашена је Вања Вукојичић из компаније "WEISS LIGHT" Пале, док је "Аура осигурање" тј г. Ален Капковић понио награду за најбољу осигуравајућу кућу.

ТОП 12 Европских Менаџера за Доживотно дјело

Награда под називом "ТОП 12 ЕВРОПСКИХ МЕНАЏЕРА" се додијелила менаџерима и личностима који у континуитету више деценија стварају изузетан биснис и тиме и бољи живот и за своју околину, и за државу и за регију. Сви они су и ранији добитници награде овог жирија.

Ову највећу награду вечерас су примили:

  1. Зоран Јанковић, Љубљана, Словенија, Најградоначелник
  2. Душан Перовић, Termovent Commerc, Београд, Србија
  3. Милорад Крстић, Њемачка, бизниси у више земаља
  4. Жарко Радуловић, "Монтенегро Стар", Хотел Сплендид, Црна Гора,
  5. Илија Студен, Studen Group, Аустрија
  6. Дејан Љевнаић, ОЦ Јахорина, БиХ,
  7. Михајло Михајловски, Сјеверна Македонија
  8. Един Дацић, Швајцарска, бизниси у више земаља
  9. Томислав Антуновић, Хрватска
  10. Маринко Умичевић, Бема Бања Лука, БиХ
  11. Фахрудин Салиховић, Пивара Тузла, БиХ
  12. Сњежана Коепрунер, ТМТ Травник, БиХ

Било је то вече које је наградило сјајне успјешне људе који су својим радом заслужили овакве ‘Оскаре’ популарности, јер стварају боље сутра за све нас.

Коментари 0
Повезане вијести
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
У недјељу гусларско вече у Палама У недјељу гусларско вече у Палама
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    18h 14m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    18h 58m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    23h 3m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    23h 7m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    8h 34m
    0