Паљанке на ужем списку јуниорске репрезентације БиХ

11.03.2022. 10:26
0
ИЗВОР: sportdc.net

Селектор женске јуниорске одбојкашке репрезентације БиХ Армин Дервишевић објавио је ужи списак одбојкашица за предстојеће Квалификације за ЦЕВ Европско првентсво за играчице до 19 година.

На ужем списку су се нашле и талентоване чланице ЖОК "Јахорина" Пале, примач сервиса Ана Ђокановић, средњи блокери Ана Терзић и Миљана Короман, саопштено је из ОС БиХ.

Стручни штаб ће поред селектора Армина Дервишевића чинити још и Радмила Марковић у улози тренера и Душко Марић у улози кондиционог тренера.

Босна и Херцеговина ће на Илиџи од 7. до 9. априла бити домаћин квалификационог турнира, на којему ће јуниорке БиХ покушати изборити пласман на финални турнир Старог континента. Право наступа имају одбојкашице рођене 2004. године и млађе.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена слава Храма Сабора Светога архангела Гаврила у Палама Обиљежена слава Храма Сабора Светога архангела Гаврила у Палама
Храм Сабора Светога архангела Гаврила споменик рађања Српске и бисер Пала Храм Сабора Светога архангела Гаврила споменик рађања Српске и бисер Пала
Прекид електричне енергије у Палама Прекид електричне енергије у Палама
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 49m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 48m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 24m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 45m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 28m
    9