Паљански ДНС поднио иницијативу за изградњу кружних раскрсница у овој општини

08.11.2019. 13:32
0

Демократски народни савез Пале покренуо је инцијативу за изградњу двије кружне раскрснице на двије најпрометније раскрснице у овој локалној заједници.

Ради се о раскрсницама  код Основне школе “Пале” и аутобуске станице Пале на којима ће, према мишљењу паљанског ДНС, кружне раскрснице обезбиједити сигурније окружење за учеснике саобраћаја и смањити постојеће гужве.

– С обзиром на велики број грађана који саобраћају овим раскрсницама треба да се изграде кружне раскрснице које су безбједније и сигурније за учеснике саобраћаја – рекао је Марко Кубатлија, предсједник Општинског одбора  ДНС Пале.

Кубатлија истиче да инцијатива постоји дуги низ година и да су Општинској управи и начелнику усмено предлагали да покрене активности око рјешавању ових прометних раскрснице.

– Директор ЈП ‘Путева’ Ненад Нешић нам је позитивно одговорио и изразио спремност да се наша инцијатива реализује, али инцијатива од стране општине није стигла у ово предузеће, а ни ми нисмо добили одговор на предложену усмену инцијативу – каже Кубатлија.

Он истиче да се начелник оглушио на њихове идеје и да још ништа није урадио по овом питању, те да ће данас у току дана послати писмену инцијативу, јер разговор и предлагање усмено није било довољно.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Одузети оружје и бомба, једно лице ухапшено
Пале: Улица од Кривача до Подвитеза у веома лошем стању (ВИДЕО)
Наташа Лиздек: Уз диплому Економског факултета у Палама до праксе у „Дојче Телекому“
Најчитаније
 • Рогатица: Има 11 година, вози трактор, храни стоку и завршава школске обавезе (ВИДЕО)
  31.05.2020
  1
 • Физички сукоб посланика власти и опозиције у НС РС (ВИДЕО)
  20h 56m
  0
 • Ивковић питала Јурића: Гдје сте Ви били када је Тијана убијена?
  31.05.2020
  0
 • Удес у тунелу Чемерно на путу Гацко-Тјентиште
  30.05.2020
  0
 • Већа плата на боловању него на стражи
  01.06.2020
  0