Паљански ДНС поднио иницијативу за изградњу кружних раскрсница у овој општини

08.11.2019. 13:32
0

Демократски народни савез Пале покренуо је инцијативу за изградњу двије кружне раскрснице на двије најпрометније раскрснице у овој локалној заједници.

Ради се о раскрсницама  код Основне школе “Пале” и аутобуске станице Пале на којима ће, према мишљењу паљанског ДНС, кружне раскрснице обезбиједити сигурније окружење за учеснике саобраћаја и смањити постојеће гужве.

– С обзиром на велики број грађана који саобраћају овим раскрсницама треба да се изграде кружне раскрснице које су безбједније и сигурније за учеснике саобраћаја – рекао је Марко Кубатлија, предсједник Општинског одбора  ДНС Пале.

Кубатлија истиче да инцијатива постоји дуги низ година и да су Општинској управи и начелнику усмено предлагали да покрене активности око рјешавању ових прометних раскрснице.

– Директор ЈП ‘Путева’ Ненад Нешић нам је позитивно одговорио и изразио спремност да се наша инцијатива реализује, али инцијатива од стране општине није стигла у ово предузеће, а ни ми нисмо добили одговор на предложену усмену инцијативу – каже Кубатлија.

Он истиче да се начелник оглушио на њихове идеје и да још ништа није урадио по овом питању, те да ће данас у току дана послати писмену инцијативу, јер разговор и предлагање усмено није било довољно.

Коментари 0
Повезане вијести
Слогом до живота! Помозимо Ици да живи!
Сутра обиљежавање Дана Економског факултета
Виши привредни суд поништио одлуку за упис Туристичке организације Пале
Најчитаније
 • Идејни пројекат Средњошколског центра Источна Илиџа
  21.11.2019
  0
 • Шокантни призори третмана дјеце из Завода у Пазарићу (ВИДЕО)
  20.11.2019
  2
 • Мелиса рањена на путу ка послу, мотив још непознат
  20.11.2019
  0
 • Настављају се проблеми са водоснабдијевањем у Источном Новом Сарајеву и Источној Илиџи
  20.11.2019
  0
 • Предузетник из БиХ тужио Фолксваген, тражи брдо пара
  21.11.2019
  0