Павле Шкрба остварио тријумф у Мостару

20.06.2024. 14:54
0
ИЗВОР: sportdc.net

Павле Шкрба, бодибилдер из Источног Сарајева, остварио је изванредан успјех на бодибилдинг такмичењу одржаном у Мостару.

У конкуренцији бројних талентованих такмичара, Павле је освојио прво мјесто у три категорије Bodybuilding athletic, Men's physique и апсолутна Men's physique.

 

Овај тријумф Павлу није само донио три златне медаље, већ му је осигурао и квалификацију за једно од најпрестижнијих такмичења у свијету бодибилдинга које ће се одржати у Лас Вегасу 20. септембра.

- Осјећам се изузетно поносно и срећно због постигнутог успјеха. Било је много труда, рада и одрицања, али се све исплатило када сам стао на побједничко постоље. Захвалан сам свом тиму, дјевојци и породици на несебичној подршци током цијелог процеса припрема - рекао је Павле Шкрба након церемоније додјеле награда.

Интензивне припреме које укључују ригорозне тренинге и строгу дијету су саставни дио његовог свакодневног живота. Овај млади спортиста из Источног Сарајева својим резултатима показује да се уз посвећеност и упорност могу постићи врхунски резултати на међународном нивоу.

Такмичење у Лас Вегасу представља велику прилику  да се докаже на свјетској сцени и покаже свој таленат пред најпознатијим именима бодибилдинга.

- Надам се да ћу у Лас Вегасу успјети остварити једнако добар резултат и достојно представити Босну и Херцеговину.

Павле Шкрба је узор многим младим спортистима у регији, показавши да се уз напоран рад, дисциплину и страст према спорту може стићи до врха. Његов успјех у Мостару сигурно ће инспирисати многе да слиједе његове стопе и теже ка остварењу својих спортских снова.

Коментари 0
Повезане вијести
У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
Турнир у малом фудбалу у Источном Старом Граду од петка до недјеље Турнир у малом фудбалу у Источном Старом Граду од петка до недјеље
Крађа у дрогерији у Источној Илиџи Крађа у дрогерији у Источној Илиџи
Најчитаније
 • Дјечаку из Источног Сарајева спашена рука брзом реакцијом љекара КЦУС-а
  16h 51m
  11
 • Саслушан свештеник са Пала: Сумња се да је продавао лажне дипломе "по повољној цијени"
  13h 42m
  2
 • Крађа у дрогерији у Источној Илиџи
  22h 57m
  1
 • Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву
  18h 46m
  1
 • У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
  17h 33m
  3