Павле Шкрба остварио тријумф у Мостару

20.06.2024. 14:54
0
ИЗВОР: sportdc.net

Павле Шкрба, бодибилдер из Источног Сарајева, остварио је изванредан успјех на бодибилдинг такмичењу одржаном у Мостару.

У конкуренцији бројних талентованих такмичара, Павле је освојио прво мјесто у три категорије Bodybuilding athletic, Men's physique и апсолутна Men's physique.

 

Овај тријумф Павлу није само донио три златне медаље, већ му је осигурао и квалификацију за једно од најпрестижнијих такмичења у свијету бодибилдинга које ће се одржати у Лас Вегасу 20. септембра.

- Осјећам се изузетно поносно и срећно због постигнутог успјеха. Било је много труда, рада и одрицања, али се све исплатило када сам стао на побједничко постоље. Захвалан сам свом тиму, дјевојци и породици на несебичној подршци током цијелог процеса припрема - рекао је Павле Шкрба након церемоније додјеле награда.

Интензивне припреме које укључују ригорозне тренинге и строгу дијету су саставни дио његовог свакодневног живота. Овај млади спортиста из Источног Сарајева својим резултатима показује да се уз посвећеност и упорност могу постићи врхунски резултати на међународном нивоу.

Такмичење у Лас Вегасу представља велику прилику  да се докаже на свјетској сцени и покаже свој таленат пред најпознатијим именима бодибилдинга.

- Надам се да ћу у Лас Вегасу успјети остварити једнако добар резултат и достојно представити Босну и Херцеговину.

Павле Шкрба је узор многим младим спортистима у регији, показавши да се уз напоран рад, дисциплину и страст према спорту може стићи до врха. Његов успјех у Мостару сигурно ће инспирисати многе да слиједе његове стопе и теже ка остварењу својих спортских снова.

Коментари 0
Повезане вијести
Одиграна представа "Патријарх Павле - бити човјек међу људим и нељудима" Одиграна представа "Патријарх Павле - бити човјек међу људим и нељудима"
Одржано друштвено такмичење у лову рибе на пловак на језеру Лађеница (ФОТО) Одржано друштвено такмичење у лову рибе на пловак на језеру Лађеница (ФОТО)
Вече ауторске музике Владимира Пешића и поезије Сњежане Ђоковић у Источном Сарајеву Вече ауторске музике Владимира Пешића и поезије Сњежане Ђоковић у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Од пуцња у Сарајеву до Панчева - Како живе потомци браће Гаврила Принципа (ВИДЕО)
    5h 11m
    11
  • Говор владике Николаја на Видовдан 1916. године
    5h 50m
    1
  • Његош Плакаловић именован за замјеника начелника општине Источни Стари Град
    19h 20m
    9
  • Отказана "Конференција беба" у Источном Новом Сарајеву
    21h 28m
    1
  • Још једна тешка несрећа на путевима у БиХ, погинуле двије особе
    18h 33m
    0