Педесет породица из региона бесплатно ће љетовати у Херцег Новом

16.06.2020. 17:12
0
ИЗВОР: СРНА

Педесет породица из Србије, БиХ, Сјеверне Македоније, Хрватске, Мађарске и Црне Горе бесплатно ће љетовати у Херцег Новом захваљујући кампањи "Херцег Нови те зове".

У другом кругу извучена су 24 срећна добитника, која ће са својим породицама пет дана уживати у Херцег Новом, граду добрих домаћина у који се увијек вриједи враћати, саопштено је из општине Херцег Нови.

Акција "Херцег Нови те зове" је најмасовнија акција овог типа икада организована у овом граду, у сарадњи са бројним хотелијерима и власницима приватног смјештаја, захваљујући којима ће око 200 особа бити гости Херцег Новог.

У саопштењу је наведено да су квалитет акције препознали локални угоститељи, па ће добитницима награда бити омогућено 20 одсто попуста за уживање у специјалитетима у више ресторана.

Потпредсједник општине Милош Коњевић поручио је будућим гостима да Херцег Нови спремно дочекује ову туристичку сезону.

- Искористили смо вријеме између два љета да освјежимо градско шеталиште, путеве и степеништа. У Херцег Новом вас чекају познате плаже, култна мјеста, фестивали, концерти и добар провод. Дођите да љетујете у најљепшем граду на Јадрану јер Херцег Нови вас зове - поручио је Коњевић.

Пи-ар кампање Марија Кривокапић истакла је да акција "Херцег Нови те зове" асоцира на добру енергију, пријатеље, љетовање, позитивне вибрације.

- То су препознали људи у цијелој земљи, региону и шире - рекла је Кривокапићева.

Она је наговијестила је да ће кампања "Херцег Нови те зове" различитим активностима и акцијама привлачити пажњу током цијелог љета.

Кривокапићева је напоменула да је акција покренута у моменту када је Црна Гора проглашена за "ковид фри" дестинацију, али да све вријеме постоји свијест о ризику, с обзиром на неизвјесну ситуацију у земљама које су главно емитивно тржиште.

- Сигурно је да неће бити доведена у питање репутација Херцег Новог, као града који је добар домаћин и увијек радо дочекује госте. Уколико онај ко је награђен, а, због мјера за сузбијање ширења вируса корона, не може да дође у договореном термину, комуницираћемо и наћи рјешење. Дакле, сви који су награђени доћи ће у Херцег Нови и имаће прилику да осјете гостопримство по којем смо карактеристични - поручила је Кривокапићева.

Списак добитника бесплатног љетовања у Херцег Новом доступан је на интернет страници ове општине /www.hercegnovi.me/sr/2014-02-27-13-24-51/2014-10-10-09-24-31/3813-2020-06-16-14-11-24/.

Коментари 0
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    17h 8m
    6
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    18h 57m
    0
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    13h 26m
    16
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    13h 13m
    0
  • Сокочанин вријеђао и пријетио малољетнику, друго лице га покушало физички напасти
    16h 35m
    2