Pedeset porodica iz regiona besplatno će ljetovati u Herceg Novom

16.06.2020. 17:12
0
IZVOR: SRNA

Pedeset porodica iz Srbije, BiH, Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Mađarske i Crne Gore besplatno će ljetovati u Herceg Novom zahvaljujući kampanji "Herceg Novi te zove".

U drugom krugu izvučena su 24 srećna dobitnika, koja će sa svojim porodicama pet dana uživati u Herceg Novom, gradu dobrih domaćina u koji se uvijek vrijedi vraćati, saopšteno je iz opštine Herceg Novi.

Akcija "Herceg Novi te zove" je najmasovnija akcija ovog tipa ikada organizovana u ovom gradu, u saradnji sa brojnim hotelijerima i vlasnicima privatnog smještaja, zahvaljujući kojima će oko 200 osoba biti gosti Herceg Novog.

U saopštenju je navedeno da su kvalitet akcije prepoznali lokalni ugostitelji, pa će dobitnicima nagrada biti omogućeno 20 odsto popusta za uživanje u specijalitetima u više restorana.

Potpredsjednik opštine Miloš Konjević poručio je budućim gostima da Herceg Novi spremno dočekuje ovu turističku sezonu.

- Iskoristili smo vrijeme između dva ljeta da osvježimo gradsko šetalište, puteve i stepeništa. U Herceg Novom vas čekaju poznate plaže, kultna mjesta, festivali, koncerti i dobar provod. Dođite da ljetujete u najljepšem gradu na Jadranu jer Herceg Novi vas zove - poručio je Konjević.

Pi-ar kampanje Marija Krivokapić istakla je da akcija "Herceg Novi te zove" asocira na dobru energiju, prijatelje, ljetovanje, pozitivne vibracije.

- To su prepoznali ljudi u cijeloj zemlji, regionu i šire - rekla je Krivokapićeva.

Ona je nagovijestila je da će kampanja "Herceg Novi te zove" različitim aktivnostima i akcijama privlačiti pažnju tokom cijelog ljeta.

Krivokapićeva je napomenula da je akcija pokrenuta u momentu kada je Crna Gora proglašena za "kovid fri" destinaciju, ali da sve vrijeme postoji svijest o riziku, s obzirom na neizvjesnu situaciju u zemljama koje su glavno emitivno tržište.

- Sigurno je da neće biti dovedena u pitanje reputacija Herceg Novog, kao grada koji je dobar domaćin i uvijek rado dočekuje goste. Ukoliko onaj ko je nagrađen, a, zbog mjera za suzbijanje širenja virusa korona, ne može da dođe u dogovorenom terminu, komuniciraćemo i naći rješenje. Dakle, svi koji su nagrađeni doći će u Herceg Novi i imaće priliku da osjete gostoprimstvo po kojem smo karakteristični - poručila je Krivokapićeva.

Spisak dobitnika besplatnog ljetovanja u Herceg Novom dostupan je na internet stranici ove opštine /www.hercegnovi.me/sr/2014-02-27-13-24-51/2014-10-10-09-24-31/3813-2020-06-16-14-11-24/.

Komentari 0
Najčitanije
  • PU Istočno Sarajevo: Uhapšen muškarac zbog osnova sumnje da je mučio i ubio psa
    19h 4m
    6
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    20h 53m
    0
  • Pogledajte kako danas izgleda Crkva Hrista Spasitelja u Istanbulu koja je pretvorena u džamiju (FOTO/VIDEO)
    15h 22m
    16
  • Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
    15h 9m
    0
  • Sokočanin vrijeđao i prijetio maloljetniku, drugo lice ga pokušalo fizički napasti
    18h 31m
    2