Пензионер пронађен мртав у српском повратничком селу

02.10.2024. 11:49
0
ИЗВОР: srna.rs

Шездесетшестогодишњи мушкарац који је пронађен мртав у српском повратничком селу код Петриње преминуо је, наводе из сисачке полиције, од посљедица пада, али су обдукцијом утврђене и друге повреде.

"Јутарњи лист" је објавио да је пензионер Милан Пантелић /66/ пронађен мртав у нед‌јељу, 29. септембра, у дворишту недавно обновљене куће у Банском Грабовцу.

Обдукцијом у Заводу за судску медицину и криминалистику у Загреб јуче је утврђено да је узрок смрти посљедица пада, али да су пронађене и друге повреде, саопштила је сисачко-мославачка полиција.

"Јутарњи лист" наводи да је Пантелића пронашао пријатељ, да је имао крваву главу, да његових оваца нигд‌је било, као и да су постављене камере потргане.

Пријатељ је испричао да су Пантелићу недавно обновили кућу која је оштећена у земљотресу и да је добио прву пензију, те да је планирао да живи од пензије и продаје оваца.

Из полиције су навели да у сарадњи са Жупанијским тужилаштвом у Сиску настављају криминалистичко истраживање и подузимање других мјера и радњи на утврђивању свих околности овог догађаја.

Коментари 0
Повезане вијести
У Хрватској поскупљује путарина У Хрватској поскупљује путарина
На аутобуској станици у Загребу усташки симболи и порука "Уби Србина" На аутобуској станици у Загребу усташки симболи и порука "Уби Србина"
Сутра 33 године од масакра над 13 резервиста ЈНА на Коранском мосту Сутра 33 године од масакра над 13 резервиста ЈНА на Коранском мосту
Најчитаније
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    19h 32m
    2
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    6h 0m
    0
  • Интервју са др Игором Лукићем, кандидатом за градоначелника Источног Сарајева
    21h 26m
    18
  • Куглоф
    16h 26m
    0
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    5h 51m
    0