Penzioner pronađen mrtav u srpskom povratničkom selu

02.10.2024. 11:49
0
IZVOR: srna.rs

Šezdesetšestogodišnji muškarac koji je pronađen mrtav u srpskom povratničkom selu kod Petrinje preminuo je, navode iz sisačke policije, od posljedica pada, ali su obdukcijom utvrđene i druge povrede.

"Jutarnji list" je objavio da je penzioner Milan Pantelić /66/ pronađen mrtav u ned‌jelju, 29. septembra, u dvorištu nedavno obnovljene kuće u Banskom Grabovcu.

Obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb juče je utvrđeno da je uzrok smrti posljedica pada, ali da su pronađene i druge povrede, saopštila je sisačko-moslavačka policija.

"Jutarnji list" navodi da je Pantelića pronašao prijatelj, da je imao krvavu glavu, da njegovih ovaca nigd‌je bilo, kao i da su postavljene kamere potrgane.

Prijatelj je ispričao da su Panteliću nedavno obnovili kuću koja je oštećena u zemljotresu i da je dobio prvu penziju, te da je planirao da živi od penzije i prodaje ovaca.

Iz policije su naveli da u saradnji sa Županijskim tužilaštvom u Sisku nastavljaju kriminalističko istraživanje i poduzimanje drugih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Hrvatskoj poskupljuje putarina U Hrvatskoj poskupljuje putarina
Na autobuskoj stanici u Zagrebu ustaški simboli i poruka "Ubi Srbina" Na autobuskoj stanici u Zagrebu ustaški simboli i poruka "Ubi Srbina"
Sutra 33 godine od masakra nad 13 rezervista JNA na Koranskom mostu Sutra 33 godine od masakra nad 13 rezervista JNA na Koranskom mostu
Najčitanije
  • Preminula djevojčica Helena Gavran - Počivaj u miru, crvenokosa djevojčice!
    19h 39m
    2
  • Težak sudar đačkog autobusa i automobila
    6h 7m
    0
  • Intervju sa dr Igorom Lukićem, kandidatom za gradonačelnika Istočnog Sarajeva
    21h 33m
    18
  • Kuglof
    16h 33m
    0
  • Kroz gusle strujao i bol i nadanje cijelog naroda: 257 godina od rođenja Filipa Višnjića
    5h 58m
    0