Перишић: Надам се да ће сезона бити боља него прошла

14.07.2022. 11:14
0
ИЗВОР: sportdc.net

Требињски Леотар доживио је доста промјена током љета, а један од оних играча који је остао у тиму је Марко Перишић из Источног Сарајева. Везњак, а по потреби и бек, је продужио сарадњу са Леотаром и остаће и наредне сезоне у тиму са Полица.

- Са крајем прошле сезоне истекао ми је и уговор са Леотаром. Људи из клуба су ме контактирали, а негдје сам и ја имао жељу да се вратим у Требиње и тако смо се и договорили. Нека нова прича је у Леотару, стигли су нови људи у клуб, неки нови вјетрови циркулишу и све ми се то свидјело. Било је неких позива из других премијерлигашких клубова, али на крају сам се вратио у Требиње и драго ми је због тога, рекао је Марко Перишић за наш портал.

Доста промјена у екипи значи и један дужи период за уигравање, али Перишић вјерује да ће момци пристигли овог љета показати да су појачања.

- Доста је промјена било, стигли су нови момци у клуб, нови шеф стручни штаб. Можда смо закаснили пар дана са припремама, у ходу смо то некако слагали, али ево све се некако посложило. Има квалитетних играча и вјерујем да ће се показати као појачања. Добро се ради на тренинзима, добро се уклапају и ја се надам да ће ова сезона изгледати боље него прошле сезоне када смо тек у финишу сезоне обезбиједили опстанак. Надам се да ове године нећемо доћи у ту ситуацију и да ћемо много раније завршити то.

На кормило Требињаца дошао је Марко Видојевић, до сада не толико познат бх. јавности.

- Био је непознаница за нас када је дошао. Први пут ради у Босни и Херцеговини. Сигурно да је квалитетан тренер и надам се да ће то показати. Тренинзи су стварно добри, припреме наравно мало теже падају нама играчима, поготово ово трчање и кондициони тренери. Атмосфера је одличан у тиму, најбитније је да нема неких повреда.

Многи Леотар виде у борби за опстанак, као и прошле сезоне.

- Сигурно да сви тако виде и причају. Реално, 4-5 екипа ће бити горе у самом врху, ови најбољи клубови који су се најбоље и појачали, а остаје онда тај други дио табеле гдје ћемо бити и ми. Ја се надам, како рекох, да ћемо на вријеме упасти у мирну луку и наћи се у средини табеле.

У првом колу Требињице очекује гостовање код Жељезничара у суботу.

- Прва утакмица на Грбавици, ноћни термин од 21 сат. Сигурно да ће бити пуно навијача. Нема се ту шта причати. То је само по себи мотив и сигурно да нам мотива неће недостајати, поготово за млађе играче који раније никада нису играли на Грбавици. Идемо да се надигравамо, спремни смо. Пратили смо и Жељезничар током припрема. Очекујем и од њих бољу сезону него прошлу.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    11h 58m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    10h 42m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    2h 26m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    5h 27m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    23h 9m
    0