Писма читалаца: Када ће бити ријешени проблеми становника Његошеве улице?

11.09.2022. 18:12
2
ИЗВОР: katera.news

На адресу наше редакције стигло је писмо забринутог суграђанина који је желио да укаже на проблем неасфалтираног дијела Његошеве улице до броја 101, у Источном Новом Сарајеву.

Писмо преносимо у цјелости.

- Улица дужине 100 метара је пропала и мјештани не могу аутом прићи до својих кућа. Канализационе мреже нема, као ни три уличне расвјете. Начелници општина, како се који мијењао, обећавали су да ће ријешити проблем, али се ништа не мијења већ 25 година.

Уредно наплате ренту и уређење, као и порез на имовину. Имају паре за разне концерте и глупости, а не могу извојити 20.000 КМ да се ријеши ови проблеми па да и ми живимо као и остали грађани Источног Новог Сарајева.

 

Слика

Фото: Уступљена фотографија

 

*Став аутора текста не одражава став редакције портала Катера

Коментари 2
 • Generic placeholder image
  облак 12.09.2022. 08:57
  Хоће ли ико игдје рећи, објавити зашто су уклоњене надстрешнице на аутобуским стајалиштима? Још пред почетак школске године, да се ђаци који возаре не могу нигдје склонити од кише, о радничкој класи која путује на посао и назад кућама свакако нико не брине, што би се морали игдје склањати или сјести чекајући ионако риједак јавни превоз.
 • Generic placeholder image
  MIROSLAV 11.09.2022. 18:42
  STANOVNICI NJEGOŠEVE ULICE U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU SE SUSREĆU SA PROBLEMOM SAOBRAĆAJA I TO: ULICA JE USKA A NEMA TROTOARA, A DOSTA DJECE IDE U ŠKOLU A SAOBRAĆAJ JE DOSTA GUST, JER SVAKO DOMAĆINSTVO IMA PO 3-4 VOZILA.
  UKLJUČIVANJE U GLAVNU ULICU VOJVODE RADOMIRA PUTNIKA JE OTEŽANO, JER JE SAOBRAĆAJ GUST A POSEBNO U ŠPICI.
  MOLIMO NADLEŽNE DA URADE NEŠTO PO OVIM PITANJIMA.
  MOŽDA DA SE NAPRAVI KRUŽNI TOK ILI SEMAFOR KOD PRODAVNICE "POWER" NA POČETKU ULICE.
  HVALA.
Повезане вијести
Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама
Писма читалаца: Ко је донио одлуку да се гробље у Београдској улици прошири до кућа и дјечијег игралишта? Писма читалаца: Ко је донио одлуку да се гробље у Београдској улици прошири до кућа и дјеч...
Писма читалаца: Да ли ЈП „Водовод и канализација“ Пале вријеђа интелигенцију својих корисника? Писма читалаца: Да ли ЈП „Водовод и канализација“ Пале вријеђа интелигенцију својих корисн...
Најчитаније
 • "Дани тикве" окупили велики број излагача и посјетилаца (ФОТО)
  10h 41m
  0
 • Највећу тикву узгојила Бојанa Милановић из Пријепоља
  10h 15m
  0
 • Активан хуманитарни број 17092 за нашу Магдалену!
  14h 58m
  0
 • Свете мученице Вера, Нада и Љубав и мајка им Софија
  16h 15m
  0
 • Тијела тројице Срба убијених у Бањској предата породицама
  10h 7m
  1