Писма читалаца: Ко је донио одлуку да се гробље у Београдској улици прошири до кућа и дјечијег игралишта?

13.07.2023. 09:38
0
ИЗВОР: katera.news

На адресу наше редакције стигло је писмо забринуте читатељке, која је жељела да укаже на, како истиче, незадовољство становника Београдске улице у насељу Миљевићи.

Наиме, како наводи, неко је донио одлуку да се гробље у поменутој улици у општини Источно Ново Сарајево прошири до кућа. Радови су, како наглашава, већ почели.

Писмо преносимо у цјелости.

- Јуче сам видјела и мало је рећи да сам остала запањена. Гробље ће ићи до улице, пет метара од дјечијег игралишта и пет метара од кућа. Најгоре од свега је што је ово привремено рјешење и што ће се, нажалост, и то врло брзо попунити и шта онда? Нити ће ожалошћени моћи на миру да оплакују своје најмилије, нити ће наша дјеца моћи да се играју као до сада. Мислим да је ово проблем цијеле заједнице и ко год се бави урбанистицким планом дебело је негдје забрљао, јер никад се гробље није планирало у урбаним срединама, а камоли близу овако насељених улица. Једно је кад је гробље већ постојало па се около изградило, а сасвим друго проширивати гробље и улазити у насеље с истим.

 

*Став аутора текста не одражава став редакције портала Катера

Коментари 0
Повезане вијести
Писма читалаца: Зар постоји линија разграничења када треба помоћи људима у невољи? Писма читалаца: Зар постоји линија разграничења када треба помоћи људима у невољи?
Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама
Писма читалаца: Да ли ЈП „Водовод и канализација“ Пале вријеђа интелигенцију својих корисника? Писма читалаца: Да ли ЈП „Водовод и канализација“ Пале вријеђа интелигенцију својих корисн...
Најчитаније
 • У несрећи код Фоче страдао отац троје дјеце
  17h 30m
  0
 • У Сарајеву и Источном Сарајеву претреси на 12 локација
  13h 3m
  1
 • Да је жива, Титова Југославија би данас славила 80. рођендан
  20h 21m
  3
 • „Google“ за неколико дана креће са великим брисањем налога: Ево како да сачувате свој
  13h 9m
  0
 • На мјесто несреће излази инспекцијски надзор за тунеле
  18h 13m
  2