Pisma čitalaca: Ko je donio odluku da se groblje u Beogradskoj ulici proširi do kuća i dječijeg igrališta?

13.07.2023. 09:38
0
IZVOR: katera.news

Na adresu naše redakcije stiglo je pismo zabrinute čitateljke, koja je željela da ukaže na, kako ističe, nezadovoljstvo stanovnika Beogradske ulice u naselju Miljevići.

Naime, kako navodi, neko je donio odluku da se groblje u pomenutoj ulici u opštini Istočno Novo Sarajevo proširi do kuća. Radovi su, kako naglašava, već počeli.

Pismo prenosimo u cjelosti.

- Juče sam vidjela i malo je reći da sam ostala zapanjena. Groblje će ići do ulice, pet metara od dječijeg igrališta i pet metara od kuća. Najgore od svega je što je ovo privremeno rješenje i što će se, nažalost, i to vrlo brzo popuniti i šta onda? Niti će ožalošćeni moći na miru da oplakuju svoje najmilije, niti će naša djeca moći da se igraju kao do sada. Mislim da je ovo problem cijele zajednice i ko god se bavi urbanistickim planom debelo je negdje zabrljao, jer nikad se groblje nije planiralo u urbanim sredinama, a kamoli blizu ovako naseljenih ulica. Jedno je kad je groblje već postojalo pa se okolo izgradilo, a sasvim drugo proširivati groblje i ulaziti u naselje s istim.

 

*Stav autora teksta ne odražava stav redakcije portala Katera

Komentari 0
Povezane vijesti
Pisma čitalaca: Otkaz nakon 8 dana bolovanja i 3 mjeseca bez plate Pisma čitalaca: Otkaz nakon 8 dana bolovanja i 3 mjeseca bez plate
Pisma čitalaca: Zar postoji linija razgraničenja kada treba pomoći ljudima u nevolji? Pisma čitalaca: Zar postoji linija razgraničenja kada treba pomoći ljudima u nevolji?
Pisma čitalaca: Stanovnici naselja Luke uskoro neće moći prići svojim kućama Pisma čitalaca: Stanovnici naselja Luke uskoro neće moći prići svojim kućama
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    9h 56m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    9h 12m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    6h 28m
    3
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    4h 50m
    0
  • Danas Markovdan
    13h 38m
    0