Пјешке до Острога да би помогли лијечење дјевојчице из Трнова

14.05.2023. 10:43
1
ИЗВОР: srna.rs

Синиша Миличевић и Ненад Вуковић из Источног Сарајева кренуће сутра пјешке из Источног Новог Сарајева у хуманитарни поход према Манастиру Острог како би помогли лијечење тешко обољеле Магдалене Влашки из Трнова.

Миличевић је рекао Срни да ће кренути ујутро у 8.00 часова испред дворане "Србија" и да су први дан планирали да пјешаче до Доброг Поља, други дан до Фоче, трећи дан до Пивског манастира, потом до Никшића и на крају до Острога.

Он је навео да је то пут од око 200 километара који ће проћи пјешке како би указали на то да је осмогодишњој дјевојчици из Трнова која је обољела од малигне болести неопходна помоћ.

Миличевић је напоменуо да свако ко искаже жељу да помогне новац може уплатити на жиро рачун који је отворен за ову намјену.

Уплате на рачун могу се извршити и на број 5520001975658815 у Адико банци на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Кнежевића осам, 71220 Трново.

Миличевић је навео да је први хуманитарни поход коју заједно са својим пријатељем жели реализовати и да су планирали да под Острог стигну у петак увече, 19. маја.

- Биће нам задовољство уколико успијемо макар мало помоћи овој дјевојчици и њеним родитељима - каже Миличевић који вјерује у хуманост народа и свих добрих људи.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Клиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Goran 14.05.2023. 15:41
  Bpg vas blagoslovio momci
Повезане вијести
Још седам дана активан хуманитарни број за Бошка из Рогатице – позовите 17070! Још седам дана активан хуманитарни број за Бошка из Рогатице – позовите 17070!
Позив за остваривање права на подстицаје у пољопривреди Позив за остваривање права на подстицаје у пољопривреди
Горјели објекти у Трнову и Источном Новом Сарајеву, у току рад на расвјетљавању Горјели објекти у Трнову и Источном Новом Сарајеву, у току рад на расвјетљавању
Најчитаније
 • Уједињена Српска ће имати свог кандидата за начелника општине Источна Илиџа
  13h 59m
  0
 • Преминуо Никола, отац херој
  16h 17m
  0
 • Јак земљотрес погодио БиХ
  8h 40m
  0
 • Завршен програм цјеложивотног учења на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (ФОТО)
  16h 28m
  0
 • „Дани тикве“ сљедећи викенд у Источном Сарајеву
  14h 44m
  1