Плаћање м:тел рачуна онлајн

30.03.2021. 11:53
0
ИЗВОР: Катера

У доба када се препоручује да што више обавеза завршимо од куће, односно путем интернета, корисно је подсјетити како не морате ићи у банку или пошту како бисте измирили свој м:тел рачун.

Довољно је да унесете податке са свог рачуна за фиксну, мобилну телефонију или интегрисане услуге компаније м:тел, вашу имејл-адресу како би вам на њу стигла потврда о успјешном плаћању, те податке са ваше платне картице – да толико је једноставно.

Како би успјешно обавили онлајн плаћање потребно је да посједујете VISA, MasterCard или Maestro платну картицу било које банке. На имејл-адресу ће вам стићи потврда о успјешном плаћању, те вам тако, као додатна предност овог метода плаћања, у инбоксу остаје архива потврда о уплатама. Компанија м:тел не наплаћује провизију за овај начин плаћања, саопштено је из ове компаније.

Плаћање м:тел рачуна директно и без додатних трошкова путем сајта компаније м:тел једна од најпрактичнијих и све популарнијих услуга компаније м:тел. Када једном ваш м:тел рачун платите онлајн и увјерите се колико је сам процес ефикасан, врло брзо ће за вас то постати уобичајен или једини начин плаћања.

За више информација или додатна појашњења позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету
Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    20h 43m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    16h 40m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    22h 47m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    20h 1m
    0
  • Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
    18h 59m
    0