Планинари „Височника“ извели успон на Велики Жеп поводом Дана Републике

09.01.2023. 17:39
1
ИЗВОР: katera.news

Планинарско-еколошко друштво „Височник“ из Хан Пијеска организовало је данас, поводом Дана Републике Српске, успон на Велики Жеп, највиши врх општине Хан Пијесак и планине Јавор.

У овогодишњем походу, шестом по реду, учествовало је 16 учесника, од којих најмлађи члан овог друштва - Софија Петровски.

- Јак вјетар нас је спријечио да дуже уживамо у погледу са врха општине, но опет акција је била јако лијепа у успјешна. Посебно када се узме у обзир број младих учесника – рекли су из ПЕД „Височник“.

Како наводе, на врху је одржан и минут ћутње у помен трагично страдалог Предсједника ПСРС Љубише Араманде и његове кћерке.

Видео: Youtube/ Горштак

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Skijaš 09.01.2023. 21:43
    U ukidanju Vojske Republike Srpske sramnu ulogu imaju mnogi "srpski" političari, kako pripadnici današnje vlasti tako i opzicije. Dabogda se osušila ruka svakome ko je glasao za ukidanje VRS i prestanak važenja Zakona o odbrani RS.
    Na sledećem linku možete pročitati spisak tih izdajnika.
    https://vojnopolitickaosmatracnica.wordpress.com/2018/01/04/jedna-nikad-neispricana-prica-kako-je-ugasena-vojska-republike-srpske-vrs/
Повезане вијести
Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором
Младић испитан због паљења заставе Српске у Зеници, саслушани и организатори скупа Младић испитан због паљења заставе Српске у Зеници, саслушани и организатори скупа
Без инцидената на дефилеу и концерту Без инцидената на дефилеу и концерту
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    13h 28m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 12m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    6h 57m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    3h 56m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    4h 2m
    0