Почела продаја карата за концерт Брајана Ферија

14.10.2019. 13:35
0
ИЗВОР: СРНА

На Јахорини ће 7. децембра бити одржан концерт чувеног британског поп пјевача Брајана Ферија, поводом отварања нове ски-сезоне, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић истакао је да је ријеч о великом концерту са свјетском звијездом, као и да Јахорина „поново сија олимпијским сјајем“.

-Циљ нам је да Јахорину и ову земљу представимо у најбољем светлу. Желимо да прва асоцијација на нас у свету буде добра забава, одлично скијање и богата туристичка понуда, а не рат и негативна дешавања која су, нажалост, обележила деведесте године прошлог века - каже Љевнаић.

Према његовим ријечима, Јахорина је прва планина у региону која организује концерте свјетских размјера и ради промоцију на свјетском нивоу.

-Желимо да сви чују за Јахорину и увере се у домаћински приступ и понуду ски-центра који је раме уз раме са европским дестинацијама - додао је он.

Улазнице за концерт овог чувеног британског поп пјевача, текстописца и музичара, у продаји су од данас, а могу се купити у хотелима „Термаг“, „Вучко“ и „Лавина“ на Јахорини, као и на интернет страници kupikartu.ba.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Бесплатне карте на Јахорини направиле проблем родитељима и професорима Бесплатне карте на Јахорини направиле проблем родитељима и професорима
Трочлана екипа из Источног Сарајева: Трст је остао иза нас, идемо према Торину и Милану Трочлана екипа из Источног Сарајева: Трст је остао иза нас, идемо према Торину и Милану
Grand Off-road Tour 2024 – спој незаборавне авантуре и природних љепота Grand Off-road Tour 2024 – спој незаборавне авантуре и природних љепота
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    4h 0m
    0
  • Слани мафини
    13h 21m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    15h 16m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    13h 10m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    7h 39m
    0