Počela prodaja karata za koncert Brajana Ferija

14.10.2019. 13:35
0
IZVOR: SRNA

Na Jahorini će 7. decembra biti održan koncert čuvenog britanskog pop pjevača Brajana Ferija, povodom otvaranja nove ski-sezone, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić istakao je da je riječ o velikom koncertu sa svjetskom zvijezdom, kao i da Jahorina „ponovo sija olimpijskim sjajem“.

-Cilj nam je da Jahorinu i ovu zemlju predstavimo u najboljem svetlu. Želimo da prva asocijacija na nas u svetu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su, nažalost, obeležila devedeste godine prošlog veka - kaže Ljevnaić.

Prema njegovim riječima, Jahorina je prva planina u regionu koja organizuje koncerte svjetskih razmjera i radi promociju na svjetskom nivou.

-Želimo da svi čuju za Jahorinu i uvere se u domaćinski pristup i ponudu ski-centra koji je rame uz rame sa evropskim destinacijama - dodao je on.

Ulaznice za koncert ovog čuvenog britanskog pop pjevača, tekstopisca i muzičara, u prodaji su od danas, a mogu se kupiti u hotelima „Termag“, „Vučko“ i „Lavina“ na Jahorini, kao i na internet stranici kupikartu.ba.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Besplatne karte na Jahorini napravile problem roditeljima i profesorima Besplatne karte na Jahorini napravile problem roditeljima i profesorima
Tročlana ekipa iz Istočnog Sarajeva: Trst je ostao iza nas, idemo prema Torinu i Milanu Tročlana ekipa iz Istočnog Sarajeva: Trst je ostao iza nas, idemo prema Torinu i Milanu
Grand Off-road Tour 2024 – spoj nezaboravne avanture i prirodnih ljepota Grand Off-road Tour 2024 – spoj nezaboravne avanture i prirodnih ljepota
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    6h 27m
    0
  • Slani mafini
    15h 48m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    17h 43m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    15h 37m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    10h 6m
    3