Почео меморијални турнир “Веселинка Слијепчевић-Обрадовић“

31.08.2019. 15:23
0
ИЗВОР: Срна

На Палама се данас одржава први меморијални одбојкашки турнир "Веселинка Слијепчевић-Обрадовић", у помен преминулој играчици Женског одбојкашког клуба /ЖОК/ "Јахорина", који је окупио четири екипе из региона.

Осим домаћина ЖОК "Јахорина", на турниру учествују одбојкашице "Визуре" из Руме - прошлогодишње шампионке Србије, екипа "Галеб" из Бара, те екипа "Јединства" из Брчког, која је шампион БиХ. 

Данило Тадић, тренер ЖОК "Јахорина" и један од организатора турнира, рекао је да су окупили најбоље екипе на Балкану, што је Веселинка и заслужила, јер је младост и најбоље године провела у дресу овог клуба. 

Он каже ће и наредних година настојати да одрже завидан квалитет екипа које учествују на овом меморијалном турниру. 

Тадић се захвалио тренеру "Визуре" из Руме Зорану Радојчићу који је европску екипу довео у петодневну посјету Палама, као и на донацији опреме за клуб вриједности око 8.000 КМ. 

Начелник општине Пале Бошко Југовић каже да је општина подржала одбојкашки клуб у организацији турнира, а присуство екипа из региона довољно говори о његовом квалитету. 

- Све екипе на Палама имају одличне услове за припреме - рекао је Југовић и додао да се турнир одржава у оквиру Госпојинских свечаности. 

Он се захвалио организаторима, међу којима је и Студентски центар Пале. 

Турнир се завршава сутра, када ће бити затворене и Госпојинске свечаности. 

Дугогодишња чланица ЖОК "Јахорина" са Пала Веселинка Слијепчевић-Обрадовић изненада је преминула у мају прошле године.

  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Меморијал „Маја Машић Врбарац“: Сјећање на прослављену одбојкашицу и капитена ОК „Маглић“ Меморијал „Маја Машић Врбарац“: Сјећање на прослављену одбојкашицу и капитена ОК „Маглић“
Међународни меморијални џудо турнир „Рајко Кушић“ 10. септембра у Палама Међународни меморијални џудо турнир „Рајко Кушић“ 10. септембра у Палама
Почео 5. Меморијални одбојкашки турнир „Веселинка Слијепчевић Обрадовић“ Почео 5. Меморијални одбојкашки турнир „Веселинка Слијепчевић Обрадовић“
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    10h 16m
    0
  • Крађа у Палама
    8h 34m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    22h 53m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    5h 1m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    7h 49m
    0