Počeo memorijalni turnir “Veselinka Slijepčević-Obradović“

31.08.2019. 15:23
0
IZVOR: Srna

Na Palama se danas održava prvi memorijalni odbojkaški turnir "Veselinka Slijepčević-Obradović", u pomen preminuloj igračici Ženskog odbojkaškog kluba /ŽOK/ "Jahorina", koji je okupio četiri ekipe iz regiona.

Osim domaćina ŽOK "Jahorina", na turniru učestvuju odbojkašice "Vizure" iz Rume - prošlogodišnje šampionke Srbije, ekipa "Galeb" iz Bara, te ekipa "Jedinstva" iz Brčkog, koja je šampion BiH. 

Danilo Tadić, trener ŽOK "Jahorina" i jedan od organizatora turnira, rekao je da su okupili najbolje ekipe na Balkanu, što je Veselinka i zaslužila, jer je mladost i najbolje godine provela u dresu ovog kluba. 

On kaže će i narednih godina nastojati da održe zavidan kvalitet ekipa koje učestvuju na ovom memorijalnom turniru. 

Tadić se zahvalio treneru "Vizure" iz Rume Zoranu Radojčiću koji je evropsku ekipu doveo u petodnevnu posjetu Palama, kao i na donaciji opreme za klub vrijednosti oko 8.000 KM. 

Načelnik opštine Pale Boško Jugović kaže da je opština podržala odbojkaški klub u organizaciji turnira, a prisustvo ekipa iz regiona dovoljno govori o njegovom kvalitetu. 

- Sve ekipe na Palama imaju odlične uslove za pripreme - rekao je Jugović i dodao da se turnir održava u okviru Gospojinskih svečanosti. 

On se zahvalio organizatorima, među kojima je i Studentski centar Pale. 

Turnir se završava sutra, kada će biti zatvorene i Gospojinske svečanosti. 

Dugogodišnja članica ŽOK "Jahorina" sa Pala Veselinka Slijepčević-Obradović iznenada je preminula u maju prošle godine.

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Memorijal „Maja Mašić Vrbarac“: Sjećanje na proslavljenu odbojkašicu i kapitena OK „Maglić“ Memorijal „Maja Mašić Vrbarac“: Sjećanje na proslavljenu odbojkašicu i kapitena OK „Maglić“
Međunarodni memorijalni džudo turnir „Rajko Kušić“ 10. septembra u Palama Međunarodni memorijalni džudo turnir „Rajko Kušić“ 10. septembra u Palama
Počeo 5. Memorijalni odbojkaški turnir „Veselinka Slijepčević Obradović“ Počeo 5. Memorijalni odbojkaški turnir „Veselinka Slijepčević Obradović“
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    11h 28m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    12h 12m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    16h 17m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    16h 21m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    1h 48m
    0