Почео прољећни распуст

26.04.2021. 09:17
0
ИЗВОР: Срна

У свим школама у Републици Српској данас је почео прољећни распуст који ће трајати до петка, 30. априла, како је и планирано школским календаром.

Министар просвјете и културе Наталија Тривић пожељела је свим ученицима, наставницима, руководству школа и ваннаставном особљу угодан и безбрижан одмор и срећне васкршње празнике, саопштено је из Министарства просвјете.

- Школска година је веома изазовна, с обзиром на пандемију и зато свим ученицима, наставницима, руководству школа и ваннаставном особљу желим да овај кратки предах искористе да се одморе на најљепши начин и у кругу блиских особа, како бисмо охрабрени и са новом енергијом успјешно завршили школску годину - навела је Тривићева.

С обзиром на то да је, понедјељак, 3. мај, Васкршњи понедјељак и нерадни дан настава ће у свим основним и средњим школама у Републици Српској почети у уторак, 4. маја.

Коментари 0
Повезане вијести
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета
Најчитаније
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    16h 39m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    15h 28m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    18h 5m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    18h 10m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    17h 38m
    0