Погледајте какво нас вријеме очекује наредних дана

24.04.2021. 21:55
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској почетак предстојеће седмице биће облачан у већини предјела, мјестимично са слабом кишом, док се постепено разведравање очекује у сриједу, 28. априла, увече, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру биће претежно ведро и свјежије уз приземни мраз, мјестимично уз малу облачност у сјеверним предјелима, док ће током дана бити сунчано и топло, а увече и током ноћи доћи ће до повећања облачности.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од два до девет, на планинама око минус три, а највиша дневна од 10 до 16, на сјеверу и југу око 21 степен Целзијусов.

У понедјељак, 26. априла, ујутру и током дана биће облачно у већини предјела, док је послије подне мјестимично могућа слаба киша.

Минимална јутарња температура ваздуха износиће од три до девет, на планинама од један, а највиша дневна од девет до 15, на сјеверу и југу до 19 степени Целзијусових.

У уторак, 27. априла, у току ноћи биће мјестимично са слабом кишома, ујутро и током дана облачно у већини предјела, мјестимично уз услове за слабу пролазну кишу.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од три до девет, на планинама од нула, а највиша дневна од осам до 14, на југу до 18 степени Целзијусових.

У сриједу, 28. априла, у току ноћи и јутра биће мјестимично слабе кише, на југу умјерене, док ће током дана бити облачно, мјестимично уз услове за кишу и пљускове, а увече се очекује постепено разведравање.

Минимална јутарња температура ваздуха износиће од три до девет, на планинама од нула, а највиша дневна од 10 до 16, на југу до 20 степени Целзијусових

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша
Данас нестабилно са пљусковима Данас нестабилно са пљусковима
Сутра послије подне киша Сутра послије подне киша
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    11h 30m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    21h 48m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    21h 54m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    21h 52m
    0
  • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
    10h 3m
    0