Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге

22.07.2024. 15:01
0
ИЗВОР: katera.news

Тражите савршену хармонију између забаве, комуникације и брзог интернета, све на једном мјесту? М:тел интегрисани пакети са четири услуге спајају врхунски ТВ садржај и модерне функционалности телевизије, поуздан и брз интернет, фиксну и мобилну телефонију са одличним бонусима за скоро неограничену комуникацију - и то све сада са још додатних 100 ГБ мобилног нета на поклон.

У м:тел пакетима добијате не само брзину и стабилност, већ и једноставност употребе. Љубитеље филмског и серијског програма очекује мноштво доступних видеотека, а више од 300 ТВ канала понудиће садржаје за све укусе и генерације. Модерне функционалности попут премотавања, паузирања, снимања или гледања пропуштеног садржаја додатно ће вас релаксирати, као и брзина интернета, те бонуси за комуникацију путем фикнсе и мобилне мреже. Интегрисани пакети увијек су боља опција јер су све услуге на једном мјесту и не оптерећују ваш кућни буџет непланираним трошковима.

Искористите све ове предности и уђите у свијет савршено повезаних телекомуникационих услуга што прије јер до 4. септембра 2024. године траје посебна акција у којој добијате поклон од додатних 100 ГБ бонуса мобилног интернета са роком коришћења од 12 мјесеци.

За додатне информације позовите 0800 50 000 или посјетите www.mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
"Руј" се прославља 119 година "Руј" се прославља 119 година
Психијатрије у проблему: Пацијенти не могу кући јер их породице не желе! Психијатрије у проблему: Пацијенти не могу кући јер их породице не желе!
Искористи прилику и узми два припејд броја по цијени једног Искористи прилику и узми два припејд броја по цијени једног
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    12h 57m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 20m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    9h 53m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    12h 50m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 41m
    0