Poklon od 100 GB neta uz savršeno povezane m:tel usluge

22.07.2024. 15:01
0
IZVOR: katera.news

Tražite savršenu harmoniju između zabave, komunikacije i brzog interneta, sve na jednom mjestu? M:tel integrisani paketi sa četiri usluge spajaju vrhunski TV sadržaj i moderne funkcionalnosti televizije, pouzdan i brz internet, fiksnu i mobilnu telefoniju sa odličnim bonusima za skoro neograničenu komunikaciju - i to sve sada sa još dodatnih 100 GB mobilnog neta na poklon.

U m:tel paketima dobijate ne samo brzinu i stabilnost, već i jednostavnost upotrebe. Ljubitelje filmskog i serijskog programa očekuje mnoštvo dostupnih videoteka, a više od 300 TV kanala ponudiće sadržaje za sve ukuse i generacije. Moderne funkcionalnosti poput premotavanja, pauziranja, snimanja ili gledanja propuštenog sadržaja dodatno će vas relaksirati, kao i brzina interneta, te bonusi za komunikaciju putem fiknse i mobilne mreže. Integrisani paketi uvijek su bolja opcija jer su sve usluge na jednom mjestu i ne opterećuju vaš kućni budžet neplaniranim troškovima.

Iskoristite sve ove prednosti i uđite u svijet savršeno povezanih telekomunikacionih usluga što prije jer do 4. septembra 2024. godine traje posebna akcija u kojoj dobijate poklon od dodatnih 100 GB bonusa mobilnog interneta sa rokom korišćenja od 12 mjeseci.

Za dodatne informacije pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Ruj" se proslavlja 119 godina "Ruj" se proslavlja 119 godina
Psihijatrije u problemu: Pacijenti ne mogu kući jer ih porodice ne žele! Psihijatrije u problemu: Pacijenti ne mogu kući jer ih porodice ne žele!
Iskoristi priliku i uzmi dva pripejd broja po cijeni jednog Iskoristi priliku i uzmi dva pripejd broja po cijeni jednog
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 8m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 31m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 4m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 1m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    12h 52m
    0