У Сарајеву драматична акција спасавања дјетета (5) са петог спрата

11.06.2020. 20:28
0
ИЗВОР: Nezavisne

Права драма одвијала се данас у послијеподневним часовима у сарајевском насељу Алипашино поље.

Наиме, у једном стану на петом спрату налазила се петогодишња дјевојчица која је плакала и тражила помоћ, преносе федерални медији.

Комшије су позвале ватрогасце и полицију како би ушли у стан и спасили је.

Тада се на мјесто догађаја стигле полицијске екипе и ватрогасци, а један од полицајаца одлучио је "узети ствари у своје руке", те кренуо у акцију тако што је поставио врата и искористио их као мост за прелазак у други стан. 

Медији преносе да је припадник МУП-а Кантона Сарајево вечерас постао прави херој након што је прешао с једног балкона на други на петом спрату небодера на Алипашином пољу.

Из Оперативног центра МУП-а КС казали су да је петогодишње дијете боравило само у стану и да је о случају обавијештен и Центар за социјални рад, а да је извршен и насилан улазак у стан.

Није познато да ли дијете има родитеље и гдје се тренутно налазе, а према незваничним информацијама које преносе медији ријеч је о Арапима.

Комшије кажу да дијете плаче цијели дан и да се на крају испоставило да је било само и закључано у стану. За полицајце имају само ријечи хвале и поручују да су били прави хероји.

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу молитвени помен сахрањеним на гробљу Резаковина код Високог У недјељу молитвени помен сахрањеним на гробљу Резаковина код Високог
Полицајац убоден ножем! Полицајац убоден ножем!
Полицајац годинама просјацима узимао новац Полицајац годинама просјацима узимао новац
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 47m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 46m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 28m
    4
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 59m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 1m
    0