Полицајац и један мушкарац повријеђени у тучи на рукометној утакмици

02.02.2024. 12:28
0
ИЗВОР: srna.rs

У тучи на рукометној утакмици у Бијељини лакше су повријеђени полицајац и Бијељинац М.М, саопштено је из Полицијске управе.

До нарушавања јавног реда и мира тучом више лица у Спортској сали у Рачанској улици дошло је јуче у 18 часова током утакмице рукометних клубова "Црвена звезда" из Београда и домаћег "Радника".

Повријеђени М.М. изјавио је да не жели кривичну одговорност за идентификованог починиоца М.Ђ. из Бијељине, који је санкционисан по Закону о спречавању насиља на спортским приредбама.

Поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштво у Бијељини изјаснио се да нема елемената кривичног дјела, с обзиром на то да је оштећени изјавио да не жели кривичну одговорност за извршиоца.

Ради поновног успостављања јавног реда и мира синоћ су ангажовани полицијски службеници Јединице жандармерије Бијељина, на које је насрнула група навијача, те је том приликом лакше повређен полицијски службеник Полицијске станице Бијељина два.

Тужилаштво је ово квалификовало као кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Из Полицијске управе Бијељина наводе да се предузимају све потребне мјере и радње ради утврђивања одговорности организатора јавног скупа за одређене пропусте.

Коментари 0
Повезане вијести
Сукоб навијача у центру Сарајева Сукоб навијача у центру Сарајева
Ухапшена два мушкарца због туче Ухапшена два мушкарца због туче
Тројица повријеђених у тучи на свадби, завршили на интензивној њези Тројица повријеђених у тучи на свадби, завршили на интензивној њези
Најчитаније
 • Мајевичко ратиште 1992-1995. године
  9h 46m
  0
 • Дјечак (10) погођен из ваздушне пушке у парку
  23h 0m
  0
 • Познато стање дјечака који је упуцан док се играо у парку
  8h 20m
  2
 • Шеховац: Истражити колико је живих чија су имена уклесана у Поточарима
  6h 54m
  16
 • Возач из БиХ под дејством кокаина возио без возачке дозволе
  22h 52m
  1