Полиција спријечила покушај самоубиства

13.09.2022. 10:52
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција је у Добоју спријечила четрдесетдвогодишњакињу да изврши самоубиство скоком са висине од око 15 метара породичне куће у власништву другог лица.

Из Полицијске управе Добој наводе да су јуче у 13.25 часова запримили пријаву од суграђанке да се на рубу кровишта стамбеног објекта налази непозната женска особа која је својим понашањем указивала да жели извршити самоубиство, те да је неколико пута рекла да ће скочити.

Службеници Полицијске станице Добој један доласком су успоставили вербални контакт са наведеном, те након што су задобили њено повјерење полако су се попели на кров објекта и спустили ју на безбједну локацију.

Наведеној жени је указана потребна љекарска помоћ од стране Службе хитне помоћи, а потом је превезена у добојску болницу.

Полицијска управа Добој захваљује суграђанки која је одмах по уочовању непознатог женског лица на крову куће позвала полицију у жељи да помогне и спријечи исту у њеној намјери. 

Коментари 0
Повезане вијести
У ланчаном судару повријеђено десет особа У ланчаном судару повријеђено десет особа
Без положеног испита возио 111 на сат брже од ограничења Без положеног испита возио 111 на сат брже од ограничења
Сокочанин ухапшен због пријетњи суграђанину ватреним оружјем Сокочанин ухапшен због пријетњи суграђанину ватреним оружјем
Најчитаније
 • У Источном Сарајеву ноћас горјела четири аутомобила
  6h 47m
  1
 • Оштећена три возила у пожару у Спасовданској улици
  9h 30m
  0
 • Крађа из маркета у Источном Новом Сарајеву
  9h 44m
  1
 • Горјело ауто у Миљевићима
  9h 47m
  2
 • Годишњица напада на свештеничку породицу Старовлах на Палама
  11h 26m
  0