Полицијска управа Источно Сарајево организовала „Дан отворених врата”

19.11.2019. 13:16
0
ИЗВОР: Катера

Припадници Полицијске управа Источно Сарајево, поводом обиљежавања Kрсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Светог Архангела Михаила, данас су организовали Дан отворених врата, за ученике предшколских и школских установа.

Слика

Бројним малишанима из вртића и ученицима основних школа, са подручја општина Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Соколац, Хан Пијесак и Трново, на њима прилагодљив начин, презенована су материјално-техничка средства која полицијски службеници користе у свом раду.

Циљ наведене активности је да дјеца стекну повјерење у полицију и да схвате да је полицајац први који је на услузи да им помогне и да их заштити.

Слика

Полицјска управа Источно Сарајево организује два пута годишње Дан отворених врата у циљу да едукативним активностима обухвати што већи број ученика и упозна их са улогом и радом полиције, као и остваривање што боље сарадње за грађанима, локалном заједницом и њеним институцијама.

Коментари 0
Повезане вијести
Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине
Дан отворених врата на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (ФОТО) Дан отворених врата на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (ФОТО)
Полицијска управа Источно Сарајево организовала „Дан отворених врата” (ФОТО) Полицијска управа Источно Сарајево организовала „Дан отворених врата” (ФОТО)
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    9h 18m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    8h 34m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    5h 50m
    3
  • Данас Марковдан
    13h 0m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    4h 12m
    0