Policijska uprava Istočno Sarajevo organizovala „Dan otvorenih vrata”

19.11.2019. 13:16
0
IZVOR: Katera

Pripadnici Policijske uprava Istočno Sarajevo, povodom obilježavanja Krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila, danas su organizovali Dan otvorenih vrata, za učenike predškolskih i školskih ustanova.

Slika

Brojnim mališanima iz vrtića i učenicima osnovnih škola, sa područja opština Pale, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Sokolac, Han Pijesak i Trnovo, na njima prilagodljiv način, prezenovana su materijalno-tehnička sredstva koja policijski službenici koriste u svom radu.

Cilj navedene aktivnosti je da djeca steknu povjerenje u policiju i da shvate da je policajac prvi koji je na usluzi da im pomogne i da ih zaštiti.

Slika

Policjska uprava Istočno Sarajevo organizuje dva puta godišnje Dan otvorenih vrata u cilju da edukativnim aktivnostima obuhvati što veći broj učenika i upozna ih sa ulogom i radom policije, kao i ostvarivanje što bolje saradnje za građanima, lokalnom zajednicom i njenim institucijama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Veliko interesovanje srednjoškolaca istočne i Stare Hercegovine Veliko interesovanje srednjoškolaca istočne i Stare Hercegovine
Dan otvorenih vrata na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu (FOTO) Dan otvorenih vrata na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Policijska uprava Istočno Sarajevo organizovala „Dan otvorenih vrata” (FOTO) Policijska uprava Istočno Sarajevo organizovala „Dan otvorenih vrata” (FOTO)
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    11h 39m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    12h 54m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    18h 45m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    17h 12m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    19h 4m
    0