Пољској "Пјетрухи" представљене погодности пословне зоне у Источној Илиџи

03.04.2022. 14:45
0
ИЗВОР: srna.rs

Руководство општине Источна Илиџа представило је могућности и погодности пословне зоне представницима пољске фирме "Пјетруха", која је заинтересована за отварање великог производног погона у Републици Српској.

Из општине Источна Илиџа су навели да је пословна зона у овој локалној заједници занимљива бројним компанијама из Републике Српске и БиХ, али и других земаља, јер се многи привредници интересују да баш ту отворе представништва.

Током овог првог иницијалног сусрета договорено је да се даљи преговори реализују у наредном периоду.

"Пјетруха груп" је групација са сједиштем у Пољској специјализована за производњу и дистрибуцију врхунских геосинтетичких производа са широком употребом у области нискоградње, као и за пружање свеобухватног спектра геотехничких услуга.

У Републици Српској су заинтересовани за отварање производног погона од 3.000 до 5.000 метара квадратних, у којем би било запослено 50 радника. 

Коментари 0
Повезане вијести
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    13h 45m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    15h 0m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    20h 51m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    19h 18m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    21h 10m
    0