Пољској "Пјетрухи" представљене погодности пословне зоне у Источној Илиџи

03.04.2022. 14:45
0
ИЗВОР: srna.rs

Руководство општине Источна Илиџа представило је могућности и погодности пословне зоне представницима пољске фирме "Пјетруха", која је заинтересована за отварање великог производног погона у Републици Српској.

Из општине Источна Илиџа су навели да је пословна зона у овој локалној заједници занимљива бројним компанијама из Републике Српске и БиХ, али и других земаља, јер се многи привредници интересују да баш ту отворе представништва.

Током овог првог иницијалног сусрета договорено је да се даљи преговори реализују у наредном периоду.

"Пјетруха груп" је групација са сједиштем у Пољској специјализована за производњу и дистрибуцију врхунских геосинтетичких производа са широком употребом у области нискоградње, као и за пружање свеобухватног спектра геотехничких услуга.

У Републици Српској су заинтересовани за отварање производног погона од 3.000 до 5.000 метара квадратних, у којем би било запослено 50 радника. 

Коментари 0
Повезане вијести
Неексплодирана направа у Источној Илиџи уклоњена на безбједну локацију Неексплодирана направа у Источној Илиџи уклоњена на безбједну локацију
Сјећање на Видовдан 1994. године у Српској Илиџи Сјећање на Видовдан 1994. године у Српској Илиџи
Сутра неутрализација експлозивне направе пронађене у кориту ријеке Жељезнице Сутра неутрализација експлозивне направе пронађене у кориту ријеке Жељезнице
Најчитаније
 • Извучени добитници карата за концерт Драгане Мирковић
  12h 14m
  0
 • Нестао Неђо Цвијетиновић
  2h 18m
  0
 • У први разред основне школе у Калиновику уписано пет ђака
  9h 16m
  1
 • Конференција беба у Рогатици – Павле Бојат предсједник (ФОТО)
  3h 52m
  1
 • Превозници гасе камионе због високих цијена горива
  11h 32m
  0